Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Samarbeten - hur vi arbetar tillsammans

Våra utvecklingsprojekt är i huvudsak helägda av Nordr, men vi driver även projekt i partnerskap eller i gemensamt bolag med andra affärsutvecklare, markägare och/eller investerare.

Det börjar med en idé

Vi söker aktivt efter dagens och framtidens platser där det finns förutsättningar för människor att bo och ha det riktigt bra. Ibland är det mitt i stadens brus, ibland på en plats som har framtiden för sig. Utifrån platsens historia, förutsättningar och element söker vi efter möjligheter och potential för att utveckla och forma projekt där samhället kan utvecklas och bostadsdrömmar uppfyllas.

En idé får liv

Om våra nästan 80 år av erfarenhet från samhällsbyggande har lärt oss något så är det att lyssna. Och att involvera människor omkring oss och att försöka blicka in i framtiden: Vilka krav ställer bostadsköparna på ett attraktivt område? Vilka är morgondagens eftertraktade platser? Och hur vill människor bo i framtiden? Med stor kunskap om kunden – i kombination med gedigen kompetens inom produktionsekonomi, juridik, detaljplanearbete och såväl den affärsmässiga som offentliga processen – driver vi projekt från idé till färdigställande.

Är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential? Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer och välkomnar dig att kontakta oss.

Hör av dig till någon av oss

Är du mark- eller fastighetsägare?

Har du en idé, är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential? Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer. Kontakta oss gärna.

Mark- och fastighetsägare

Om vår kommersiella fastighetsutveckling

Kommersiell fastighetsutveckling betyder att vi på Nordr investerar och ansvarar för hela processen från idé och markköp till färdigt projekt. Ibland i egen regi, ibland tillsammans med en partner.

Läs mer

Referensprojekt bostäder

Vill du se några exempel på de bostadsprojekt vi har utvecklat? Här hittar du några referensprojekt vi valt ut.

Referensprojekt