Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Markägare och fastighetsägare

Äger du mark som har potential att bli moderna hem i en miljö där människor kommer att trivas?

Då är vi intresserade.

Vi vet att människor har olika behov, preferenser och drömmar – medan någon drömmer om att flytta ut från stadens mitt till ett större boende närmare naturen, längtar någon annan efter mera puls och mindre yta i samma stads mitt. Någon annan vill ha utsikt och bo på en höjd, medan andra drömmer om en liten gräsmatta i anslutning till bakdörren. Den stora variationen av behov gör att vi söker efter olika typer av mark i, eller i anslutning till, våra storstadsområden i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det viktiga är att det är mark med en känsla, där vi tillsammans känner att här kan människor trivas. De bostäder vi utvecklar ska fungera lika bra utanför husets fyra väggar som på insidan, boendemiljöer som bidrar till levande, trygga och goda närområden.

Platser där man kan känna att man hör till. Hör hemma, helt enkelt.

Äger du, eller känner till, en sådan plats där vi tillsammans kan skapa moderna, kvalitativa hem? Hör av dig till oss för att diskutera avstyckning, försäljning, byggnation av projekt eller andra former av samarbete.

Att köpa och utveckla mark är en viktig del av vår affär. Vi har drygt 18 000 byggrätter i vår portfölj och äger både det kapital och den kunskap som behövs för att agera långsiktigt, hantera risker och ta ansvar för helheten. Vi har lång erfarenhet av affärs- och projektutveckling, goda relationer med ett stort antal kommuner, vet hur man utvecklar värde och är trygga i vår kunskap om hur vi tillsammans kan få saker att hända.

Vill du veta mer? Kontakta oss så pratar vi vidare

Leif Danielsson, VD, Sverige
+46706217622
leif.danielsson@nordr.com

Mårten Othérus, Affärsutvecklingschef, Sverige
+46702600135
marten.otherus@nordr.com

Kristian Ericsson, Affärschef Stora projekt, Stor-Stockholm
+46709282791
kristian.ericsson@nordr.com

Peter Hedegaard, Affärsutvecklare, Syd
+46727113332
peter.hedegaard@nordr.com

Mikael Blom, Affärsutvecklare, Väst
+46722185931
mikael.blom@nordr.com

Så arbetar vi tillsammans

Våra utvecklingsprojekt är i huvudsak helägda av Nordr, men vi driver även projekt i partnerskap

Läs mer och kontakta oss

Referensprojekt bostäder

Vill du se några exempel på de bostadsprojekt vi har utvecklat? Här hittar du några referensprojekt vi valt ut.

Några referensprojekt