Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vad vi gör

Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara.

Genom att lyssna och föra dialog med boende, intressenter och beslutsfattare skapar vi förståelse för platsers unika förutsättningar. Kunskapen använder vi för att skapa goda boendemiljöer och bostäder. Genom att välja klimatkloka alternativ visar vi omsorg om människorna, samhället och miljön. I samspel skapar vi framtidens bostader som folk drömmer om och bidrar till att utveckla vårt samhälle. Läs om vad vi erbjuder här.

På Nordr förvärvar vi mark eller bebyggda fastigheter och skapar nya bostäder. Men vi gör mer än så. Vi bygger inte bara nya bostäder, vi tar gärna en aktiv roll i utvecklandet av områdena runt omkring dem. På så sätt gör vi våra bostäder ännu mer attraktiva för de som ska bo i dem och bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar miljö på samma gång.

Vi utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer vi har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Här hittar du våra pågående och kommande projekt.

Våra utvecklingsprojekt är i huvudsak helägda av Nordr, men vi driver även projekt i partnerskap eller i gemensamt bolag med andra affärsutvecklare, markägare och/eller investerare. Vi har utvecklat bostäder i Sverige sedan tidigt 2000-tal och är idag cirka 160 anställda på våra tre geografiska områden. Läs mer om oss här

Är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential?

Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer och välkomnar dig att kontakta någon av oss.

Mer om oss

 • Karriär här?

  Vill du veta mer om jobb och möjligheter?

  Läs mer
 • Vårt hållbarhetsarbete

  Vi jobbar med Svanen

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus och mer

  Läs mer