Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vad vi erbjuder

Vi utvecklar nya bostäder med olika upplåtelseformer och av olika typer och profil. Vi skapar nya bostäder i befintliga bostadsområden och vi är med och utvecklar helt nya stadsdelar. Vi utvecklar också kommersiella lokaler, ofta i anslutning till våra projekt.

Bostadsrätter och Äganderätter – Ett tryggt boende

Vi skapar fristående hus, radhus, kedjehus och flerbostadshus. Vi utvecklar yteffektiva radhus och Svanenmärkta lägenheter. Vi skapar nya bostäder i befintliga bostadsområden och vi är med och utvecklar helt nya stadsdelar.

Trähus – Ett hållbart boende

Nordr har på allvar tagit klivet in på den svenska marknaden för flerbostadshus i trä - ett viktigt, kompletterande segment med en stark koppling till vår långsiktiga hållbarhetsstrategi. Under varumärket Folkhem säljer vi flerbostadshus i trä.

Läs mer på www.folkhem.se

Kommersiell utveckling

Nordr tar nya insteg på marknaden för kommersiella fastigheter genom att utveckla stadsdelar som, förutom bostäder, också kombinerar kontor, butiker och förskolor. Vår bredd och förmåga i hela verksamheten skapar möjligheter att bidra till samhällsutvecklingen i stort.

Läs mer

Hyresrätter – Ett alternativ till det ägda boendet

Nordr har startat utveckling och förvaltning av hyresrätter i och omkring de tre storstadsområdena. Satsningen är ett steg i att bidra till utvecklingen av hållbara och jämställda områden och städer, genom att erbjuda marknaden ett brett utbud vad gäller upplåtelseformer, boendetyper och prisklasser.

Är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential?

Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer. Kontakta oss gärna.