Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Vi heter Nordr

Nya ägare och nytt namn

Veidekke Eiendom har sålts till ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS. Den 1:a september 2020 bytte vi namn till Nordr.

Att Veidekke Eiendom har bytt ägare påverkar inte dig som kund, eftersom det ursprungliga bolaget finns kvar – men med nytt namn.
Det betyder att alla försäkringar, avtal och garantier gäller utan ändring. Du kan läsa mer om det nya företaget på Nordr.se

Under hösten kommer projekt som är pågående eller som säljstartar att marknadsföras under varumärkesnamnet Veidekke Eiendom. Ambitionen är att därefter gå över till det nya namnet, med ny hemsida och grafisk profil, till årsskiftet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice som du når på 020-22 22 66 eller kundcenter@nordr.se