Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Karriär

Samarbete är det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter, inte till, människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Detta är vår ambition, och något som vi strävar dagligen efter att uppnå. För att allt ska fungera hela vägen behövs en mix av olika kompetenser och roller. Förutom affärsutvecklare och projektutvecklare har vi självklart duktiga säljare, marknadskommunikatörer, bostadsrättsspecialister, controllers och andra viktiga roller. Viktigt är att du vill vara med och driva samhällsutveckling, bidra till hållbara lösningar och samtidigt ha affärsmässighet i fokus. För oss är det en självklarhet att lagsamarbete och samspel skapar de bästa resultaten – och vi är övertygade om nyttan med att ha såväl erfarna medarbetare som yngre förmågor.

Frihet under ansvar

I Nordr är solid, trygg, modig och nyfiken påtagliga värdeord. Vi tror på tillit och frihet under tydligt ansvar, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar att utveckla och utvecklas. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas. Vi tror på den energi som frigörs när människor utvecklas inom det de är bäst på. Det är den kraften som gör att vi tillsammans ständigt utvecklar både Nordr och samhället runt omkring oss. Vill du vara med och skapa ett nytt sorts bostadsutvecklingsbolag? Mer om Nordr

Aktuella rekryteringar

Håll utkik på denna sida där du kan se de öppna tjänsterna att söka.

Skicka gärna en spontanan ansökan och berätta vem du är!

Mer om oss

 • Vårt miljöarbete

  Vi arbetar med Svanen

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus och mer

  Läs mer
 • Vad vi gör

  Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara

  Läs mer