Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Karriär

Samarbete är det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter, inte till, människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Detta är vår ambition, och något som vi strävar dagligen efter att uppnå. För att allt ska fungera hela vägen behövs en mix av olika kompetenser och roller. Förutom affärsutvecklare och projektutvecklare har vi självklart duktiga säljare, marknadskommunikatörer, bostadsrättsspecialister, controllers och andra viktiga roller. Viktigt är att du vill vara med och driva samhällsutveckling, bidra till hållbara lösningar och samtidigt ha affärsmässighet i fokus. För oss är det en självklarhet att lagsamarbete och samspel skapar de bästa resultaten – och vi är övertygade om nyttan med att ha såväl erfarna medarbetare som yngre förmågor.

Frihet under ansvar

I Nordr är solid, trygg, modig och nyfiken påtagliga värdeord. Vi tror på tillit och frihet under tydligt ansvar, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar att utveckla och utvecklas. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas. Vi tror på den energi som frigörs när människor utvecklas inom det de är bäst på. Det är den kraften som gör att vi tillsammans ständigt utvecklar både Nordr och samhället runt omkring oss. Vill du vara med och skapa ett nytt sorts bostadsutvecklingsbolag? Mer om Nordr

Aktuella rekryteringar

NORDR SÖKER EN SÄLJANSVARIG, PLACERING I STOCKHOLM

Nordr är i stark tillväxt och befinner sig nu i ett mycket intressant och expansivt läge där stort fokus läggs kring kund, affär och försäljning. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en kunnig och affärsdriven Säljansvarig till Nordr – med placering i Stockholm

Rollen som Säljansvarig inom Nordr innebär ett helhetsansvar för försäljning av bostäder i Nordrs projekt med fokus på Stockholm/Uppsala, där du som Säljansvarig driver försäljningen genom hela processen och är involverad från utvecklingsskede till slutsålt. I samråd med projektgruppen definierar du faktorer som avgör förutsättningar för försäljning, däribland utformning av bostäderna och i samråd med säljchef tar du fram säljstrategi och prissättning i regionens projekt. Som Säljansvarig ansvarar du för att driva affärs- och kundnytta genom hela projektprocessen; från interna kontakter med affärsutvecklare och projektutvecklare, till upphandling och säljledning av den mäklare som förmedlar bostäderna. Du är, tillsammans med mäklaren, kundens viktigaste kontaktyta under intressentfasen, du deltar i VIP-säljstarter och andra kundevent och du har genom hela processen ett nära och stort engagemang för kunderna och försäljningen i projektet. I ditt genuina intresse för bostäder och bostadsmarknaden, bevakar du din lokala marknad och snappar upp bostadstrender – och nyttjar dina kunskaper i din roll som Säljansvarig. Befattningen ingår i ett engagerat säljteam och rapporterar till Säljchef, Stockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och har en bakgrund inom bostadsbranschen – kanske som mäklare eller som säljare av nyproducerade bostäder. Du är van att arbeta i projekt och vi ser gärna att du har intresse för/erfarenhet av människors köpbeteende och målgruppstänk. Som person är du starkt affärsdriven, målinriktad och handlingsorienterad – du ser ofta lösningar som kanske inte är de givna – men som leder framåt mot affär. Vidare är du orädd och har förmåga att få med dig din omgivning på dina idéer – du har ett naturligt förtroendeingivande sätt och är en skicklig relationsbyggare som uppskattar samarbete. Då rollen innebär att löpande vara delaktig i flera olika projekt, är det viktigt att du med lätthet håller många bollar i luften och har en tydlig förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen som Säljansvarig inom Nordr är det viktigt att du är uthållig och inte ger upp i första taget – och självklart månar du kundupplevelsen i alla delar av säljprocessen.

Kan du konsten att sälja en dröm? Vill du arbeta i ett starkt expansivt företag – ett nytt bolag och varumärke, men med en lång historik av erfarenhet, kunder, affärer, projekt? Gillar du att arbeta med bostadsaffärer och bli en del i en framåtriktad och kompetent sälj- och marknadsorganisation? Då är rollen som Säljansvarig inom Nordr en mycket spännande möjlighet för dig!

Skicka in din ansökan här, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Gäreskog, Made for Sales på 076-833 97 95.

PROJEKTLEDARE TILL NORDR, REGION VÄST

Nordr är inne i en expansiv fas och söker därför Projektledare som motiveras av att vara del av denna tillväxt.

Ett projekt inom Nordr kännetecknas av teamarbete, med kunden i fokus. Under projektets olika faser har olika roller i vår organisation ägarskapet. Som Projektledare sträcker sig ditt huvudsakliga ansvar från projektets säljstart fram till färdigt projekt och överlämnande till kund. Tidigare i projektet arbetar du tillsammans med Projektutvecklaren för att ta fram förfrågningsunderlag och upphandla totalentreprenaden för projektets genomförande. Du ansvarar därefter för att upphandlad entreprenör omsätter handlingarna på ett korrekt sätt till färdig produkt. Projektering samt produktionen sker i nära samarbete med den valda totalentreprenören.

Arbetet är såväl administrativt som praktiskt och du tillser under fasen som projektägare att ekonomi och tidplan följs och att den förväntade kvalitet upprätthålls. Kommunikation och involvering är nyckelord för framgång. Projektledaren har många kontaktytor, såväl internt som externt. Du arbetar proaktivt och drivande med ständig kontroll över tidplaner och budget.

Du arbetar med projektets och kundens bästa i fokus. Du har förmåga att lyfta blicken och i ditt beslutsfattande även ta hänsyn till det som är bäst beslut ur ett företagsperspektiv. Affärsmässighet, kommunikation och proaktivitet genomsyrar arbetssättet och du har stor frihet att utforma din roll och din vardag för att nå uppsatta mål. Du rapporterar till Chef Projektutveckling med bas Göteborg, där tjänsten också är placerad.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, exempelvis Civilingenjör Väg och Vatten, Mellaningenjör/Högskoleingenjör eller liknande. En lägre utbildningsnivå i kombination med en längre, relevant erfarenhet kan också vara möjlig. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i rollen som Projektledare inom entreprenadverksamhet, och vi ser gärna att din erfarenhet inkluderar erfarenhet av nyproduktion av bostäder. Har du erfarenhet av att arbeta på beställarsidan, ett intresse för och kunskap om hållbarhetsfrågor samt digitalisering, är det meriterande.

Vi erbjuder dig att bli del av ”ett nytt bolag med tjugo års erfarenhet”.

Välkommen att skicka din ansökan här. Snarast, dock senast den 6 december. Har du frågor är du välkommen att kontakta Boel Lundell 0708-41 70 40

Tomt? Håll utkik efter de öppna tjänsterna att söka på denna sida!

Mer om oss

 • Vårt miljöarbete

  Vi arbetar med Svanen

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus och mer

  Läs mer
 • Vad vi gör

  Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara

  Läs mer