Karriär

Vårt främsta uppdrag som medarbetare i Nordr är att få nöjda kunder som hittat sitt boende hos oss. Det uppnår vi genom kompetens, hjälpsamhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen vi utvecklar.

Vår bostadsutvecklingsprocess stöds av en mix av olika kompetenser och roller. Förutom affärsutvecklare och projektutvecklare har vi självklart duktiga säljare, bostadsrättsspecialister, administratörer och andra viktiga roller. För oss är det en självklarhet att teamarbete och samspel skapar de bästa resultaten – och vi är övertygade om nyttan med att ha såväl erfarna medarbetare som yngre förmågor.

Frihet under ansvar

I Nordr är involvering och frihet under ansvar påtagliga värdeord, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar om du själv vill. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas. Vi tror på den energi som frigörs när människor utvecklas inom det dom är bäst på. Det är den kraften som gör att vi tillsammans ständigt utvecklar både Nordr och samhället runt omkring oss. Känns det utmanande och intressant? Vill du vara med och skapa framtidens bostäder som folk drömmer om? Mer om Nordr

Kontakta oss på Nordr om du är intresserad av att bli vår kollega!

Mer om oss

 • Vårt miljöarbete

  Vi arbetar med Svanen

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus och mer

  Läs mer
 • Vad vi gör

  Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara

  Läs mer