Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Karriär

Samarbete är det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter, inte till, människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Detta är vår ambition, och något som vi strävar dagligen efter att uppnå. För att allt ska fungera hela vägen behövs en mix av olika kompetenser och roller. Förutom affärsutvecklare och projektutvecklare har vi självklart duktiga säljare, marknadskommunikatörer, bostadsrättsspecialister, controllers och andra viktiga roller. Viktigt är att du vill vara med och driva samhällsutveckling, bidra till hållbara lösningar och samtidigt ha affärsmässighet i fokus. För oss är det en självklarhet att lagsamarbete och samspel skapar de bästa resultaten – och vi är övertygade om nyttan med att ha såväl erfarna medarbetare som yngre förmågor.

Frihet under ansvar

I Nordr är solid, trygg, modig och nyfiken påtagliga värdeord. Vi tror på tillit och frihet under tydligt ansvar, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar att utveckla och utvecklas. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas. Vi tror på den energi som frigörs när människor utvecklas inom det de är bäst på. Det är den kraften som gör att vi tillsammans ständigt utvecklar både Nordr och samhället runt omkring oss. Vill du vara med och skapa ett nytt sorts bostadsutvecklingsbolag? Mer om Nordr

Aktuella rekryteringar

Redovisnings- och skattespecialist till Nordr

Vi söker dig som vill bli expert inom både skatt och redovisning! Vill du ta nästa steg i karriären mot att bli redovisningsspecialist? Har du även erfarenhet kring skatt och arbetat och/eller har förståelse för fastighets- och byggbolag? Hos Nordr får du direkt ett stort och brett ansvar och blir en nyckelperson i organisationen!

Om tjänsten:

Vi söker en Redovisnings- och skattespecialist som vill arbeta med komplexa frågor inom redovisning och skatt i en organisation inom fastighetsutveckling som präglas av högt tempo. I rollen som skatt och redovisningsspecialist kommer du att få jobba med en mängd redovisnings- och skattemässiga frågor som uppstår inom ramen för fastighets- och bostadsutveckling samt förvärv av bolag och markområden.

För att skapa sig en god förståelse för den komplexa struktur och de flöden som Nordr omfattas av är tanken att du till ca. 25% kommer att stötta redovisningsteamet i rollen som bolagsekonom och resterande del som specialist, där du förväntas hålla dig a-jour i frågor som rör skatt och fastighetsredovisning. Redovisningstekniska frågor som bland annat berör konsolidering, koncernbidrag och mellanhavanden, såväl som aktieutdelningar, aktieägartillskott och naturligtvis bolagens och koncernens skatteberäkning kommer ligga på ditt ansvar att utveckla, förbättra och effektivisera. Du kommer vara en betydande del av att skapa och främja en bättre struktur, förståelse och ett intresse för dessa frågor.

Det huvudsakliga affärssystemet som bolaget arbetar i är Agresso. Meriterande om du har arbetat i någon av dessa system och en förutsättning är att du är en van användare av Excel.

Är detta du?

Du är vetgirig, bevakar och håller dig a-jour för att sedan kunna tillämpa hur exempelvis lagar, regler och nya direktiv påverkar. Du kommer fungera som en kunskapsbank och har egenskapen att driva egna projekt med en stark pedagogisk förmåga för att kunna dela med dig till resten av teamet och organisationen, såväl redovisningsavdelningen som controlling- och affärsutvecklingsteamet.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vidare är du en typisk ”doer” som proaktivt driver arbetet framåt och motiveras av att slutföra arbetsuppgifter och gå i mål. För att lyckas i rollen besitter du ett helhetstänk och arbetar strukturerat och självständigt samt gillar att implementera rutiner och riktlinjer för hur saker och ting ska hanteras. Du har förståelse och stort intresse av kopplingen mellan redovisning, affär och vilka legala och skattemässiga effekter det leder till oavsett vilken bakgrund du har med dig in.

Du är/har dessutom:

 • En analytisk samt pedagogisk förmåga
 • Strukturerad och organiserad i ditt arbete
 • Samarbetsförmåga för att främja utveckling kring dessa frågor
 • Civilekonom eller med relevant redovisningsutbildning och har en kvalificerad erfarenhet inom redovisning och/eller revision samt skatt
 • Arbetat och/eller har förståelse för fastighets- och byggbolag

Vi svarar gärna på frågor!

I denna rekrytering samarbetar Nordr tillsammans med Talents of Sweden. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Therese Palmgren på telefon 070-794 79 02 alternativt therese.palmgren@talentsofsweden.se.

Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast!

Kontorsansvarig/Office manager till Nordr – Solna

Om tjänsten:

Vi söker nu en servicetänkande och administrativ kontorsansvarig till vår kund Nordr. Hos Nordr ges du möjlighet att arbeta i en roll som är bred och med stort ansvar. Tycker du att detta låter intressant? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som kontorsansvarig är du ansvarig för kontorslokalen och den interna service som krävs för en arbetsplats med ca 100 anställda. Du är även administrativt chefsstöd och koordinerar viss administration för hela Sverige. Du är det första ansiktet som alla möter när de kommer in, där det är viktigt att du skapar en positiv upplevelse för alla medarbetare och besökare. I rollen rapporterar du till regionchef Stor-Stockholm, Ann-Sophie Forsberg.

I rollen ansvarar du bland annat för:

 • Bemanning av receptionen mellan 8-17 och tar emot besökare och varor/bud.
 • Brandskydds- och utrymnings organisation och säkerhet.
 • Ansvarig kontakt mot hyresvärden och leverantörer kopplade till drift och funktionalitet av kontoret.
 • Underhåll och funktionalitet av mötesrum, teknik så som skrivare etc och inköp av kontorsmateriel.
 • Att städning sköts och att gemensamhetsutrymmen alltid är representativa.
 • Posthantering och fakturascanning.
 • Trivselaktiviteter så som fika och matbeställningar och skapar stämning kring högtider.
 • Mötesbokningar, konferenser samt är koordinator och projektledare för interna event.
 • Uppdatering passerkort och parkeringstillstånd.
 • Avtalskontakt för Sverige gemensam service så som tex resebolag etc.
 • Administrativt stöd i olika pågående frågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du haft kontorsansvar eller motsvarande. För att komma i sin rätt som kontorsansvarig hos vår kund är du framåt och tar mycket egna initiativ. Du är proaktiv och självgående i ditt arbete och tar med glädje an uppgifter från ax till limpa. Som person är du utåtriktad men smidig, servicetänkande, noggrann och bra på att bygga relationer. Du har även en förmåga att se vad som behövs göras och ser till att det blir gjort. Du behöver även besitta förmågan att kunna prioritera och sätta gränser på ett trevligt sätt. Du har datavana och är van att arbeta administrativt i word, excel och powerpoint. Vidare behärskar du det svenska och engelska språket väl i både tal och skift samt har god kommunikativ förmåga.

I rollen som kontorsansvarig är du kundens första möte, vilket ställer krav på att du är representativ och professionell i ditt bemötande både mot kund och kollegor. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll där du får koordinera och planera för att det dagliga arbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Övrigt:

Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Nordr med tillsättning under September 2021. Tjänsten är på heltid.
Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Kundansvarig till Nordr - Region Syd

Service - Proaktivitet - Samordning

Nordr är inne i en tillväxtfas. En bolags- och organisationsförändring samt ny ägarstruktur under 2020, har skapat goda förutsättningar för fortsatt framgång. Till Region Syd (med placering i Malmö) söker vi nu ytterligare en Kundansvarig för nyproducerade bostäder, som kan bidra till utvecklingen. Rollen rapporterar till Nordrs Kundchef, som finns i Malmö.

Kundansvarigs huvuduppdrag är att säkerställa en för kunden positiv kundupplevelse genom kundresan, från köp fram till två år efter inflyttning.

Ansvar omfattar:

 • Alla de aktiviteter kunden deltar i från köp, så att dessa blir positiva upplevelser för kunden
 • Budgetansvar, kostnadskontroll och administration av kundaktiviteter, som rapporteras till projektansvarig
 • Att bidra med kunskaper kring vad kunder efterfrågar redan i tidiga skeden när produkten formas
 • Att tillsammans med projektansvarig, säkerställa att projektet fokuserar på kundnöjdhet
 • Uppföljning och erfarenhetsåterföring av kundernas upplevelse utmed hela kundresan

I rollen som Kundansvarig har du kundens perspektiv som utgångspunkt och är en viktig länk mellan kunden och projektet. Du skapar personlig kontakt med kunderna och därmed goda kundrelationer, för att på så sätt kunna leverera såväl service och stöd som trygghet genom hela förloppet. Du säkerställer kundperspektivet i projektorganisationen, med inställningen ”tillsammans”. Det finns inget ”vi och dom” i Nordrs sätt att arbeta, utan man försöker utifrån olika perspektiv tänka samspel, där alla intressenter har samma övergripande mål.

Utifrån kundens behov och förväntningar planerar du aktiviteter och events, som du följer upp. Arbetet förutsätter ett strukturerat arbetssätt och god planeringsförmåga, utifrån Nordrs processer och verksamhetssystem. Det övergripande syftet med rollen är, att skapa goda kundrelationer och på detta sätt kunna leverera såväl service och stöd som trygghet genom hela kundresan.

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning som exempelvis fastighetsmäklare, fastighetsföretagande eller inom service management. Du har tidigare arbetat utifrån kundresan i försäljning av nyproducerade bostäder och är därmed väl bekant med aktuella avtal, tillträden, besiktningsrutiner, garantivillkor och brf-relaterade frågor. Din erfarenhet inkluderar budget- och kostnadsansvar samt vana att planera, strukturera, genomföra och följa upp kundevents. Du har tidigare arbetat i digitala verktyg för tillvalsprocess, eller liknande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Välkommen med din ansökan i form av CV samt personligt brev snarast, dock senast den 9 augusti.

Klicka här för att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Boel Lundell hos People Impact 0708- 41 70 40, som assisterar oss i denna rekrytering.

Kundansvarig till Nordr - Region Väst

Service - Proaktivitet - Samordning

Nordr är inne i en tillväxtfas. En bolags- och organisationsförändring samt ny ägarstruktur under 2020, har skapat goda förutsättningar för fortsatt framgång. Till Region Väst (med placering i Göteborg) söker vi nu ytterligare en Kundansvarig för nyproducerade bostäder, som kan bidra till utvecklingen. Rollen rapporterar till Nordrs Kundchef, som finns i Malmö.

Kundansvarigs huvuduppdrag är att säkerställa en för kunden positiv kundupplevelse genom kundresan, från köp fram till två år efter inflyttning.

Ansvar omfattar:

 • Alla de aktiviteter kunden deltar i från köp, så att dessa blir positiva upplevelser för kunden
 • Budgetansvar, kostnadskontroll och administration av kundaktiviteter, som rapporteras till projektansvarig
 • Att bidra med kunskaper kring vad kunder efterfrågar redan i tidiga skeden när produkten formas
 • Att tillsammans med projektansvarig, säkerställa att projektet fokuserar på kundnöjdhet
 • Uppföljning och erfarenhetsåterföring av kundernas upplevelse utmed hela kundresan

I rollen som Kundansvarig har du kundens perspektiv som utgångspunkt och är en viktig länk mellan kunden och projektet. Du skapar personlig kontakt med kunderna och därmed goda kundrelationer, för att på så sätt kunna leverera såväl service och stöd som trygghet genom hela förloppet. Du säkerställer kundperspektivet i projektorganisationen, med inställningen ”tillsammans”. Det finns inget ”vi och dom” i Nordrs sätt att arbeta, utan man försöker utifrån olika perspektiv tänka samspel, där alla intressenter har samma övergripande mål.

Utifrån kundens behov och förväntningar planerar du aktiviteter och events, som du följer upp. Arbetet förutsätter ett strukturerat arbetssätt och god planeringsförmåga, utifrån Nordrs processer och verksamhetssystem. Det övergripande syftet med rollen är, att skapa goda kundrelationer och på detta sätt kunna leverera såväl service och stöd som trygghet genom hela kundresan.

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning som exempelvis fastighetsmäklare, fastighetsföretagande eller inom service management. Du har tidigare arbetat utifrån kundresan i försäljning av nyproducerade bostäder och är därmed väl bekant med aktuella avtal, tillträden, besiktningsrutiner, garantivillkor och brf-relaterade frågor. Din erfarenhet inkluderar budget- och kostnadsansvar samt vana att planera, strukturera, genomföra och följa upp kundevents. Du har tidigare arbetat i digitala verktyg för tillvalsprocess, eller liknande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Välkommen med din ansökan i form av CV samt personligt brev snarast, dock senast den 9 augusti.

Klicka här för att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Boel Lundell hos People Impact 0708- 41 70 40, som assisterar oss i denna rekrytering.

Läs mer om Nordr här!

Håll utkik på denna sida där du kan se de öppna tjänsterna att söka!

Mer om oss

 • Vårt miljöarbete

  Vi arbetar med Svanen

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus och mer

  Läs mer
 • Vad vi gör

  Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara

  Läs mer