Förändringar med anledning av SARS-CoV-2 (coronaviruset)

Vi har gjort anpassningar i hur vi möter dig som kund. Förutom att använda digitala lösningar fokuserar vi även på avskilda personliga möten för att minska risken för spridning. På detta vis vill vi fortsätta erbjuda dig en personlig service och ett tryggt köp.

Säljstarter

Under våren kommer alla planerade säljstarter att styras om från fysiska till digitala möten. Vårt mål är att genom förinspelade filmer här på hemsidan kunna ge dig samma information som vi skulle gett vid en fysisk säljstart. I anslutning till den digitala säljstarten kommer vi erbjuda både ”öppet hus” genom chatt samt möjlighet att boka enskilda möten.

Visningar

För att komma på visning måste man anmäla sig till mäklaren som kommer schemalägga mindre grupper. Vi kommer dessutom erbjuda digitala visningar i flera av våra projekt. Där kan du enkelt få överblick våra bostäder och inblick i de som intresserar dig.

Hanteringen av visningarna kan variera eftersom våra mäklare har egna riktlinjer för smittskydd. Se information under respektive projekt.

Inredningsträffar, informationsmöten, byggplatsvisningar, funktionsgenomgångar och besiktningar

För de tillfällen som infaller under våren kommer du att erbjudas digitala träffar på distans eller enskilda fysiska möten. Vår ambition är att alltid låta dig som kund välja. Information om vad som gäller för din bostad ges i nyhetsbrev.