Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Om oss

Hur vill du bo imorgon?

Vi vet det mesta om hur man bygger bostäder och bostadsområden. Vi har idéer, kunskap och erfarenhet. För att vi ska kunna bygga ett fulländat hem till dig behöver vi bara veta en sak till – nämligen hur just du vill ha det. Det är i mötet mellan dina önskemål och vår expertis som magi uppstår.

Det här är våra löften:1. Vi kommer alltid ge dig inflytande.

Vi kommer alltid att lyssna på dig. Alltid vara öppna för dina önskemål och inspel i, stort och smått. Självklart kan det finnas saker som vi inte kan göra men vi kommer alltid vara nyfikna och konstruktiva. Alltid se möjligheter innan vi ser hinder.

2. Vi kommer aldrig lova något vi inte kan hålla.

Vi kommer aldrig förföra dig med bilder som ligger för långt ifrån verkligheten. Aldrig krydda sanningen för att den ska låta bättre. Aldrig lova att något ska bli klart en viss tid om vi är det minsta osäkra. Vi kommer alltid göra vårt allra bästa för att du ska få rätt förväntningar.

3. Vi kommer alltid finnas till hands.

Vårt intresse svalnar inte för att vi har fått din signatur på kontraktet. Vi välkomnar en långsiktig dialog med dig för att kunna svara på frågor, säkerställa att du är nöjd och få önskemål kring hur bostadsområdet kan utvecklas. Vi kommer alltid att finnas till hands – före, under och efter att bostaden är klar.

Nu är det upp till bevis!

Vi bygger tillsammans med våra kunderKonstant förändring

Förändring är det enda konstanta – trenderna och teknologin som styr bostads- och fastighetsmarknaden förändras. Detsamma gör behoven hos de människor som drömmer om en ny bostad. För att möta de här utmaningarna och möjligheterna, har Veidekke Eiendom i Sverige och Norge gått samman i en organisation med nya ägare och nytt namn: Nordr.
Nordr representerar de värderingar både vi som företag och våra byggnader står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen vi utvecklar. Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden. Läs mer här

Enkelt uttryckt

Nordr förvärvar mark eller bebyggda fastigheter och skapar nya bostäder. Men vi gör mer än så. Vi skapar inte bara nya bostäder, vi tar gärna en aktiv roll i utvecklandet av områdena runt omkring dem. På så sätt gör vi våra bostäder ännu mer attraktiva för de som ska bo i dem och bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar miljö på samma gång. Läs mer om vad vi gör och erbjuder här.

Vi var först med Svanenmärkning

Framtidens miljö ligger oss varmt om hjärtat. Vi var det första byggföretaget i Norden att få en flerfamiljsbostad Svanenmärkt – något vi är väldigt stolta över. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Våra bostäder ska fungera lika bra utanför husets fyra väggar som på insidan, boendemiljöer som bidrar till levande, trygga och goda närområden. Vi ska renodla det bästa från Nordr och Veidekke Eiendom och skapa en helt ny verksamhet i nära samarbete med ägarna. Vi ska alltid lyssna på våra kunder och erbjuda bostäder som tillgodoser deras behov, oavsett var i landet de befinner sig och oavsett vilken bostadstyp de söker.

Jobb på Nordr

Intresserad av att jobba hos oss på Nordr? Läs mer här och se våra lediga jobb.

Om karriären hos oss

Mer om oss

 • Vårt miljöarbete

  Vi arbetar med Svanen. Läs mer

  Läs mer
 • Nyheter från oss

  Pressmeddelanden och kontaktuppgifter

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus...

  Läs mer