Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Julfira med köpa-tidigt-rabatt!

Det här är ett julfirande du inte vill missa! En julklapp i form av ett erbjudande med en köpa-tidigt-rabatt för dig som tecknar avtal om en bostad innan jul. Ta del av hela erbjudandet nedan och kontakta mäklaren direkt vid intresse!

Få upp till 200 000 kr i julklapp för 1 - 4 rum & kök

Teckna avtal för din lägenhet i Skiffertornet senast den 20 december och ta del av en köpa-tidigt-rabatt på upp till 200 000 kr för 1 – 4 rum och kök. Se rabatterna nedan och välj din lägenhet i bostadsväljaren!

* Erbjudandet gäller till och med den 20 december och för de 25 första bokade lägenheterna. Lägenheterna högst upp – nr 1-2001, 1-2002, 1-2101, 1-2102 – ingår inte i kampanjen.

Julfira med köpa-tidigt-rabatt

Se här rabatterna och nya frånpriser för 1 - 4 rum och kök.

* Erbjudandet gäller till och med den 20 december och för de 25 första bokade lägenheterna.

Vi vill även informera om nytt inflyttningsdatum för Skiffertornet; det kommer nu ske från sommaren 2024.

Bostadsväljaren

Här hittar du priser, planlösningar och kan se status på lägenheterna. Här kan du på ett överskådligt sätt sortera, jämföra och se vilka lägenheter du väljer mellan.

Kontakta våra mäklare redan idag!

Har du frågor eller funderingar om bostäderna, området eller annat som rör ditt bostadsköp? Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor eller boka in ett privat eller digitalt möte på en tid som passar dig.

Katarina Wiksell, fastighetsmäklare Mäklarhuset, Uppsala
Mail: katarina.wiksell@maklarhuset.se
Mobil: 070-191 21 81

Sandra Johansson, fastighetsmäklare Mäklarhuset, Uppsala
Mail: sandra.johansson@maklarhuset.se
Mobil: 070-543 10 40

Tillbaka till startsidan för Skiffertornet