Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

3:a med stor uteplats. Sista trean i projektet!

Lägenhetsnummer: 2-1001

Välkommen till denna 3:a belägen i markplan med stor uteplats. Funktionell lägenhet med två sovrum i olika storlekar och med bra förvaring i båda.

Gatuadress:
Torgny Segerstedts allé 20
Rum:
3 rum
Avgift:
4 547 kr/mån
Boyta:
73 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Uppskattad driftkostnad:
267 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

3:a med stor uteplats. Sista trean i projektet!

Sista 3:an i projektet! Klar för tillträde februari 2018. Välkommen till denna fina bostad belägen i markplan med stor uteplats. Funktionell lägenhet med två sovrum i olika storlekar och med bra förvaring i båda. Från lägenhetens vardagsrum finns utgång till uteplatsen och rummet har öppen planlösning mot köket. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Tillval som ingår: Kökskakel Biselado

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Torbjörn Frylén, Mäklarhuset

torbjorn.frylen@maklarhuset.se018-60 60 23
Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.