Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nytt flexibelt och yteffektivt radhus i lugnt fint område

Lägenhetsnummer: C9

Välplanerat och flexiblet radhus i lugnt barnvänligt området. Köp nu för att göra personliga val och flytta in till sommaren 2022.

Nytt flexibelt och yteffektivt radhus i lugnt fint område

Välkommen till Stavlund, ditt nya bekväma boende i Strängnäs. Vi skapar nu ett nytt familjevänligt område i Strängnäs med närhet till natur, bra kommunikationer, mataffärer och skola. Radhusen är av Veidekkes senaste FLEX-koncept och kommer i två varianter. Merparten av radhusen har ett grundutförande på 102 kvm i två plan och du kan välja mellan hela 6 olika planlösningar utifrån ditt eget behov och önskemål. Planlösningsvalen har en imponerande spännvidd från 3 till 5 rum och kök med möjlighet till dubbel takhöjd över kök eller vardagsrum. Alla planlösningsalternativ är dessutom kostnadsfria. Den andra husvarianten är 82 kvm med 3 rum och kök, även här finns möjlighet att anpassa planlösningen efter eget behov. Vardagslivet kommer kännetecknas av smidighet och närhet till det mesta. Drömmen om ett eget bostadsrättsradhus med trädgårdstäppa och stor uteplats i en lugn och trygg idyll förverkligas nu i Stavlund. Pris från 1.645.000 kr för 82 kvm och från 2 245 000 kr för 102 kvm. På projektsidan hittar du en Bostadsväljare där du kan se vilka bostäder du kan välja mellan. Vi har där även en AR-modell, där du virutellt kan promenera runt i kvarteret redan innan det byggts. Se www.stavlund.se

Välkommen till nästa visning

Tisdag, 22 juni 16:00 - 17:30

Visningshus, Signalvägen 10A, Mariefred

Välkomna att boka visning! Med hänsyn till rådande läge bokas endast enskilda visningar, mäklare kontaktar dig efter anmälan.

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Sanna Magnusson, Fastighetsbyrån Mariefred

sanna.magnusson@fastighetsbyran.se070-6886374

Tisdag, 22 juni 16:00 - 17:30

Visningshus, Signalvägen 10A, Mariefred

Välkomna att boka visning! Med hänsyn till rådande läge bokas endast enskilda visningar, mäklare kontaktar dig efter anmälan.

Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Bad

  1 500 meter till Abborrbergets badplats med en fin liten sandstrand och brygga där du tar härliga Mälarendopp.

 • Handel

  I centrum som ligger på cykelavstånd så hittar du många små butiker, biograf, restauranger och caféer samt en inomhusgalleria med bland annat livsmedelsbutik, bokhandel, klädbutiker, blomsteraffär samt optiker.

 • Skola

  Närmsta skolan är Karinslundsskolan och ligger på bekvämt gångavstånd ca 500 meter från kvarteret. Det är en kommunal skola med elever från förskoleklass till årskurs 6.

 • Kommunikation

  500 meter till närmaste busshållplats med täta turer till stadskärnan. Strax norr om stadskärnan finns Resecentrum med bussar och tåg. Tåget tar ca 45 minuter till Stockholms Central.

Se området

Drönarbild
Se mer här

Lätt att umgås och nära till lek på vackra Tosterö

Stavlund ligger på Tosteröns södra del, på andra sidan Tosteröbron från Strängnäs stad. Strängnäs omgivningar har mycket historiskt att berätta, inte bara genom den gamla mysiga bebyggelsen inne i stadskärnan. Sin strategiska placering invid Mälaren ger även ett nutida poppis läge - numera för sin marina touch och storstadsnärhet mer än för dåtida vikingaslag och krigiska kungar.

Skog, sjö och stad
Tosterön är en mörkgrön ö med inslag av några åkrar och gårdar. Lugnet och naturen ger en härlig atmosfär och bra kontrast till Strängnäs stadsutbud. I dagsläget bor det drygt 34 000 människor i kommunen. Nya bostadsområden växer fram - här i ett attraktivt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till både stadskärnan och njutningsfulla naturområden. Här förenas småstadens charm med närheten till storstadsregionens samlade utbud av möjligheter. Staden präglas av en gammaldags stadskärna med historiska byggnader. I Västervikshamnen finner du välbesökta Edsbacka Bistro och sommartid lever området upp med båtliv. Tar du tåget hit från Stockholm är du framme på 45 minuter, stationen ligger en kort promenad från centrum.

Perfekt för en aktiv livsstil hela året

Badtoffleavstånd
1 500 meter - så långt kan nog de flesta av oss gå i badtofflor, och från vårt kommande radhusområde är det just precis så långt till Abborrbergets badplats med en fin liten sandstrand och brygga där du tar härliga Mälarendopp. Runt om Tosterön hittar du förstås fler badmöjligheter, småbåtshamnar och dessutom ett färjeläge för färjan över till Arnö. På stadssidan badar du bra vid strandbadet Visholm med hopptorn, bryggor, gräsmattor, grillplatser och sandstrand. Som närmaste granne har du dessutom ett nytt el-ljusspår.

Kultur, shopping och skolor
Strängnäs kommun har ett rikt kulturliv och utbildningar inom musik, teater, konst och cirkus. Det mest kända besöksmålet i kommunen är Mariefred med Gripsholms slott samt Strängnäs Domkyrka från 1200-talet. Närmsta skolan är Karinslundsskolan och ligger på bekvämt gångavstånd ca 500 meter från kvarteret. Det är en kommunal skola med elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har nära till naturen vilket de ofta nyttjar i undervisningen. I centrum hittar du många små butiker, biograf, restauranger och caféer samt en inomhusgalleria med bland annat livsmedelsbutik, bokhandel, klädbutiker, blomsteraffär samt optiker. I Solberga köpcenter cirka fem kilometer från stadskärnan handlar du mat, möbler, sportgrejer och en massa annat.

Föreningslivet i Strängnäs är stort och har ett bra utbud
för både stora och små. Förskolor och skolor finns det flera att välja bland runt omkring Stavlund/Tosterön. I närområdet längre ut på Tosterön finns även Hornuddens trädgård med fika och försäljning samt Morrarö med ekologisk odling av potatis och grönsaker som säljs under säsong.

Bekvämt att leva bo och fixa vardagsbestyren

Drömmer du om att bara öppna dörren och släppa ut barnen? Låta dem själva uppfinna lekar och hitta kompisar?

Dem här lummiga kvarteren passar den växande familjen och chansen är stor att ni får många goda grannar.

I Stavlund vill vi att du ska få tid till annat än att bara klippa gräset. Med bara en liten grästäppa men desto större trä-däck som vetter mot baksidan, får du gott om plats för familj, vänner och härliga grillmiddagar. Planterad häck mellan tomterna ger mjuk grönska och skapar lite avskildhet. Området gränsar mot naturen som blir en naturlig lekplats för alla barn som bor här.

Mysigt och tryggt kvarter med egen karaktär

I det nya bostadsområdet kommer vi bygga 27 radhus i bostadsrättsform. Detta innebär att radhusen ägs av bostadsrättsföreningen och som bostadsrättsinnehavare är du en del av föreningen. Ett eget hus i bostadsrättsform är ett lite enklare och bekvämare sätt att bo än i ett hus med äganderätt. Vissa saker får du sköta och underhålla själv, medan andra sköts av bostadsrättsföreningen. Fråga mäklaren om du vill veta mer.

De nya bostäderna blir funktionella och hemtrevliga med uteplatser i direkt anslutning till köket. Stavlund blir ett modernt och prisvänligt bostadsområde där trygghet och familjeliv i en bekväm boendeform står i fokus.

Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret, där allt samspelar men där en variation i färgsättningen ger varje hus sin egen karaktär. Radhusens träpaneler går i dämpade skogs- och jordtoner från ockra till ljusgrått och kontrasterar fint mot varandra. Fasaden är bearbetad med träribbor, fönsteromfattningar och skärmtak som ger den klassiska stilen en modern touch.

Fakta – bostadsrättens fördelar

Bostadsrätten passar dig som vill investera i ditt boende men som inte vill ha de ansvar som en separat villa medför. Du får tryggheten med en bostadsrättsförening som alltid finns där för dig och som bryr sig om bostadsrättens värde lika mycket som du. Samtidigt slipper du lagfart, pantbrev och många av de praktiska göromål som hör till villaägande.

Förbered dig för ditt köp - läs mer här

 • Så går ett köp till

  Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en helt ny bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Stavlund. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer
 • Sju skäl att välja ett hem från Nordr

  Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
E20 Stavlund
E20
Stavlund, Strängnäs
Till salu
4 rum
102 kvm
2 245 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Radhus
Pris
2 245 000 kr
Status
Till salu
E21 Stavlund
E21
Stavlund, Strängnäs
Till salu
4 rum
102 kvm
2 245 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 245 000 kr
Status
Till salu
D14 Stavlund
D14
Stavlund, Strängnäs
Till salu
4 rum
102 kvm
2 295 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 295 000 kr
Status
Till salu
E18 Stavlund
E18
Stavlund, Strängnäs
Till salu
4 rum
102 kvm
2 295 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
2 295 000 kr
Status
Till salu
D15 Stavlund
D15
Stavlund, Strängnäs
Reserverad
4 rum
102 kvm
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Radhus
Status
Reserverad
E22 Stavlund
E22
Stavlund, Strängnäs
Reserverad
4 rum
102 kvm
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
C9 Stavlund
C9
Stavlund, Strängnäs
Reserverad
4 rum
102 kvm
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
E17 Stavlund
E17
Stavlund, Strängnäs
Reserverad
4 rum
102 kvm
Rum
4 rum
Boyta
102 kvm
Våning
0
Avgift
4 778 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.