Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Härlig gavellägenhet med terrass om 22 kvm i bästa sydväst-läge.

Lägenhetsnummer: 4-1901

Härlig gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och dubbla dörrpartier ut till fantastisk terrass i soligt västerläge.

Gatuadress:
Sonja Kovalevskys Gata 2
Rum:
2 rum
Avgift:
2 921 kr/mån
Boyta:
55 kvm
Våning:
8
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2020-02-21
Uppskattad driftkostnad:
343 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Härlig gavellägenhet med terrass om 22 kvm i bästa sydväst-läge.

Högt upp i södra tornet finns denna härliga gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och dubbla dörrpartier ut till fantastisk terrass i bästa sydväst-läge. - Kök med vit, smakfull inredning från Marbodal, dimmerstyrd belysning under väggskåp, handtag i rostfritt, ljusgrå kompositskiva och vita kakelplattor. Vitvaror från Siemens. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Sovrum med två fösnter partier mot innergård. Målade väggar i vilsam grön nyans. Dusch/WC med vitt kakel och grått klinkergolv. WC, handfat, dusch med glasvägg, tvättmaskin och torktumlare. Hall med klinkergolv och en garderob. Genomgående vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten. Tillhörande förråd i källaren . Gemensam takterrass i östra huset . Garage i föreningen (kö). Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2019 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Klicka här för att läsa mer om, och anmäla intresse till nästa etapp.

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida

hagastaden.se

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.