Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Tryggt köp, trygg brf och dina garantier

För att du ska känna dig trygg vid såväl ditt bostadsköp som en lång tid framöver ingår flera garantier, trygghetslösningar och försäkringar som skyddar dig som köpare. Läs mer här nedan!

Tryggt köp

Trygghetspaketet ”Tryggt Köp” täcker eventuella kostnader du skulle kunna drabbas av om du blir sjuk och skulle behöva frånträda köpet. Det täcker även dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträde till din nya bostad.

Läs mer om tryggt köp

Dina garantier

När du köper av bostad av Nordr omfattas du bland annat av en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och en entreprenadgaranti. Det ska vara tryggt att köpa nyproduktion helt enkelt!

Läs mer om dina garantier här

Trygg BRF

Ett bostadsköp är en av de största affärerna du gör i livet. Därför vill vi att du kan göra ditt köp i lugn och ro och under trygga former. Som stöd för dig har vi, tillsammans med ett flertal andra stora bostadsaktörer, tagit fram kvalitetsmärkningen Trygg BRF.

Läs mer

Nyckeltal

För Brf Haga Boulevard hos Trygg BRF
Läs mer här

Nyckeltal

För Brf Haga Venue hos Trygg BRF
Läs mer här