Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kvadratsmart med många kvaliteter

I Haga Boulevard kan du välja mellan flera kvadratsmarta och lättmöblerade lägenhetstyper i två bostadsrättsföreningar.

Om bostäderna

Köket ligger alltid i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket gör att du får en härlig möjlighet att låta matplatsen eller vardagsrummet ta mer eller mindre plats. Du väljer själv efter ditt behov! De större lägenheterna har en tydlig privat och social del.

Självklart har du ett eget källarförråd för förvaring av dina saker. I anslutning till de stora, luftiga entréerna finns olika förråd för cykel och barnvagn. Behöver du fixa med cykeln eller pumpa däcken på vagnen kan du göra det i mekarstationen i garaget. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt.

Hitta din bostad i bostadsväljaren

Här kan du enkelt botanisera mellan planlösningar, pris och läge.
Klicka här

Titta in och rör dig runt i en bostad! 360-vy.

2 RUM OCH KÖK | 35-46,5 KVM

Tvårummarna är ett yteffektivt boende, många med balkong. Funktionellt kök i kombination med lättmöblerat vardagsrum ger mycket funktion till få kvadrat. Du får också ett mysigt sovrum. För att underlätta i vardagen har du både diskmaskin i köket och badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild
Vardagsrum

4 RUM OCH KÖK | 82,5-93,5 KVM

Haga Boulevards fyrarummare är härliga familjelägenheter med allt du kan önska dig i form av bekvämligheter. Den öppna planlösningen ger möjlighet för stor soffgrupp samt och att duka långbord för middag eller fest. Alla fyror har en eller två balkonger som hela familjen får plats på. Familjen slipper trängas med morgonbestyren då det både finns ett härligt badrum samt en separat wc/dusch.

Fyrorna på 93,5 kvm har många möjligheter, antingen en smart 5:a eller en 3:a med uthyrningsdel. Två entréer till bostaden ger möjlighet till separat uthyrningsdel, generationsboende eller för den egna företagaren.

Se större bild
Pentry i uthyrningsdel

5 RUM OCH KÖK | 102-102,5 KVM

Det finns två olika sorters femmor, dels de högst upp dubbla balkonger samt terrass mot innergården som fungerar som ett extra rum på sommaren. Men också femmor som på bilden med fönster åt tre väderstreck och en stor balkong från vardagsrummet. Gemensamt för alla femmor är att lägenheterna har underbara sällskapsytorna för både vardag och fest. Flera familjer får plats när det är dags för middagsbjudning. Ett bekvämt boende!

Se större bild