Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Val och inredning

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

I kvarteret Haga Boulevard är basen klassisk och välkomnande, det är du som tillför din stil och gör den till ditt hem. Lägenhetens förhöjda takhöjd om 2,6 m bidrar med härligt ljusinsläpp. Den vitmattlackade ekparketten och fönsterbänkarna i natursten stärker känslan av tidlöshet.

Köket har ljus tidlös inredning från Marbodal, vackra bänkskivor i kompositsten och singelho från Franke. Badrummet har stilren kommod och infälld spegel, duschplats med glasvägg. Inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. I master bedroom kan du välja till mysig textilmatta på golvet och det finna olika inredningspaket från Elfa för walk-in-closet.

För att du ska kunna sätta din egen prägel och anpassa lägenheten för dina behov samtidigt som du kan bibehålla en harmoni i inredningen har vi tagit fram genomtänkta val för vad du kan göra. Lägenheten har i grunden en hög standard.

Välj mellan tre kökskoncept

I köket kan du välja mellan tre olika kulörkoncept som ger en hållbar och personlig stil. Vilket passar dig bäst? Pärla, sand eller skiffer? Utöver att du kan välja mellan tre koncept i kök har vi satt några olika tillval för dig att anpassa om du vill.

Kök - pärla

Det här köket är ljust och ger en fin kontrast till den grå väggkulören och bänkskivan i stenkomposit. En fin detalj med detta koncept är att det är tidlöst. Man kan skapa många olika personliga stilar beroende på hur du vill inreda köket.

Kök - sand

Detta kök går i varm beige ton och ger en harmoniskt intryck med det mjuka samspelet mellan bänkskiva, lucka och väggkulör. De handtagslösa överskåpsluckorna ger en känsla av att köket är mer en möbel i din öppna planlösning.

Kök - skiffer

Detta kök går i en härlig ljusgrå ton som ger en behaglig känsla och en spännande kontrast med den marmorerade bänkskivan i stenkomposit. Luckorna är enkla att sköta och tåliga. Kökets utformning ger en platsbyggd känsla.