Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Övriga delar av inredningen - vårt och ditt val

Fönsterpartierna är stora, takhöjden är lite extra och balkongdörrarna ger fint ljusinsläpp.

Vårt val

De varmtonade ljusa väggarna går igen i garderober, skåpdörrar och köksbänk. Lägenheterna ska upplevas harmoniska, behagliga, ljusa och rymliga.

Ditt val

Vi ser det som en viktig del att du ska ha möjlighet att sätta din prägel på ditt hem. Du kan till exempel byta den ljusa trestavs-parketten mot ljust ekplankgolv, välja klinkers i hallen och textilmatta i vissa rum. Kanske vill ni ha en annan väggkulör i barnrummet eller heltäckningsmatta i master bedroom? Klicka dig vidare till vårt digitala showroom för att se tillval och priser.

Digitalt showroom

Klicka på den länk som gäller för den lägenhetstyp du är intresserad av.*

1 rok - 34,5 kvm
2 rok - 46,5 kvm
3 rok - 68,5 kvm
4 rok - 93,5 kvm
5 rok - 102 kvm

Hela prislistan för möjliga inredningsval hittar du här.

*Dessa bostäder visar endast typlägenheter och avvikelser kan förekomma.

De andra rummen

 • Kök

  Köket har ljus tidlös inredning från Marbodal, vackra bänkskivor i kompositsten och singelho från Franke.

  Läs mer
 • Badrum

  Badrummet har stilren kommod och infälld spegel, duschplats med glasvägg. Inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  Läs mer
 • Allmänt om inredningen i Haga Boulevard

  Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

  Läs mer