Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Kök - vårt och ditt val

Köket har ljus tidlös inredning från Marbodal, vackra bänkskivor i kompositsten och singelho från Franke.

Vårt val i köket

I köket kan du välja mellan tre olika kulörkoncept som ger en hållbar och personlig stil. Vilket passar dig bäst? Pärla, sand eller skiffer?

Kök - Pärla

Det här köket är ljust och ger en fin kontrast till den grå väggkulören och bänkskivan i stenkomposit. En fin detalj med detta koncept är att det är tidlöst. Man kan skapa många olika personliga stilar beroende på hur du vill inreda köket.

Kök - Sand

Detta kök går i varm beige ton och ger en harmoniskt intryck med det mjuka samspelet mellan bänkskiva, lucka och väggkulör. De handtagslösa överskåpsluckorna ger en känsla av att köket är mer en möbel i din öppna planlösning.

Kök - Skiffer

Detta kök går i en härlig ljusgrå ton som ger en behaglig känsla och en spännande kontrast med den marmorerade bänkskivan i stenkomposit. Luckorna är enkla att sköta och tåliga. Kökets utformning ger en platsbyggd känsla.

Ditt val i köket

För att du ska trivas lite extra bra i ditt nya hem har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. I köket kan exempelvis välja integrerade vitvaror istället för rostfria. Klicka dig vidare till vårt digitala showroom för att se tillval och priser.

Digitalt showroom

Klicka på den länk som gäller för den lägenhetstyp du är intresserad av.*

1 rok - 34,5 kvm
2 rok - 46,5 kvm
3 rok - 68,5 kvm
4 rok - 93,5 kvm
5 rok - 102 kvm

Hela prislistan för möjliga inredningsval hittar du här.

*Dessa bostäder visar endast typlägenheter och avvikelser kan förekomma.

De andra rummen

 • Badrum

  Badrummet har stilren kommod och infälld spegel, duschplats med glasvägg. Inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Fönsterpartierna är stora, takhöjden är lite extra och balkongdörrarna ger fint ljusinsläpp.

  Läs mer
 • Allmänt om inredningen i Haga Boulevard

  Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

  Läs mer