Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Inredning i Haga Boulevard

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi ett genomtänkt och enhetligt designat hem med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material. Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. Du kanske vill ha helintegrerad kyl och frys eller köksluckor i annan kulör?
Du kan göra flera egna val som till exempel stil i köket, klinker i hallen, andra kulörer på väggar och heltäckningsmatta till sovrummet.

Vill du veta mer om vårt val per rum eller få en uppfattning om vilka typer av egna val du kan göra - välj ett rum!

Fördjupa dig per rum

 • Kök

  Köket har ljus tidlös inredning från Marbodal, vackra bänkskivor i kompositsten och singelho från Franke.

  Läs mer
 • Badrum

  Badrummet har stilren kommod och infälld spegel, duschplats med glasvägg. Inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  Läs mer
 • Övriga delar av inredningen

  Fönsterpartierna är stora, takhöjden är lite extra och balkongdörrarna ger fint ljusinsläpp.

  Läs mer

DETTA GÄLLER NÄR DU KÖPT EN BOSTAD OCH SKA GÖRA DINA INREDNINGSVAL

Inredningsavtal
Du kommer att få en länk och inloggningsuppgifter e-postad till dig inför inredningsträffen. Via länken gör du alla dina inredningsval. När samtliga inredningsval är registrerade sammanställs dina val och du signerar Tillvalsavtalet digitalt (vid behov postar vi det till dig istället). Avtalet utgör grund för beställningen och det är viktigt att du noggrant kontrollerar att ingenting saknas eller är felaktigt. Avtalet är bindande och upprättas mellan dig som köpare och Nordr Sverige AB. Detta innebär att du är bunden till ditt inredningsavtal oavsett om bostadsaffären fullföljs eller inte.

Vårt val och tillval
Vårt Val är den inredning och de ytskikt (allt som sitter på väggarna som skåp, kakel etc. eller ligger på golv som parkett och klinker etc.) som ingår i köpet av lägenheten. Tanken med Vårt Val är att materialen ska vara lättskötta och designen tidlös. Tillval är att välja en annan produkt eller färgsättning än den som ingår till en merkostnad. Görs inga aktiva val utrustas lägenheten med Vårt val, med rostfria vitvaror och med badrum enligt din ritning och materialbeskrivning i säljbroschyren. I alla lägenheter är det vit mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Stopptider
Inredningsval måste ske inom de tidsramar (stopptider) som anges. Detta är viktigt för att valen ska hinna hanteras och färdigställas tillsammans med lägenheten. Stopptiden anger det datum när samtliga val skall vara klara. Om du inte vill göra några val utan vill behålla Vårt Val bekräftar du detta med ett avstående från tillval skriftligen i vårt system. Passeras stopptiden inreds bostaden enligt Vårt Val. I det fall köpet sker under pågående produktion kan valmöjligheterna vara passerade eller mycket begränsade. Stopptid för inredningsval meddelas i samband med inredningsträff.

Inredning
Leverantör av köksskåp, garderober och viss badrumsinredning är Marbodal. Leverantör av badrumsinredning är INR, Byggbeslag, Ifö, blandare från Hans Grohe och kakel och klinker från Centro.

Vitvaror
Leverantör av vitvaror är Siemens. Avtalet med vitvaruleverantörerna slår fast att de ska leverera den senaste modellen i serien om serien uppdateras, alternativt leverera en likvärdig produkt om serien utgår under tiden för produktionen. Detta kan innebära att en artikel­beteckning förändras. Avtalet medger även att artikelför­ändringar eller produktbyten inte aviseras såvida inte funktion eller design synnerligen förändras. Vid byte av produkt värderas i första hand funktion. Avisering sker enbart om en produkt utgår och inte ersätts av en likvärdig.

Betalning av tillval
Om tilläggskostnaden understiger 10 000 kr faktureras den i sin helhet mot faktura som skickas ut 30 dagar efter stopptidens utgång. Vid tilläggskostnad över 10 000 kr faktureras 25% av tilläggskostnaden, dock minst 10 000 kr, som handpenning inom 30 dagar från godkänd beställning. Resterande del erläggs senast 7 dagar före tillträde.

Övrigt
Vi åtar oss inte att installera produkter inköpta och/eller levererade av dig. Nordr Sverige AB reserverar sig för att vissa varor kan utgå ur sortimentet och ersätts då med likvärdig produkt. Överblivet material tillfaller Nordr.