Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Genomgående planlösning - balkong

Lägenhetsnummer: 6-1304

Här finns plats för stora middagsbjudningar med släkt och vänner. Vardagsrum och kök i stor öppen planlösning. Inflytt 2023.

Gatuadress:
Hagaesplanaden 78
Rum:
4 rum
Avgift:
3 923 kr/mån
Boyta:
83,5 kvm
Våning:
3
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Maj 2023
Uppskattad driftkostnad:
504 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Genomgående planlösning - balkong

Underbar lägenhet med allt du kan önska i form av bekvämlighet. Vardagsrum och kök i öppen planlöning med plats för stora middagsbjudningar och möjlighet till en varierad möblering. Balkong mot innergård i fint sydvästläge. Tre sovrum i lugnt läge mot gård, varav härligt master bedroom med walk in closet samt lyxig WC/dusch en suite. Ytterligare ett badrum finns med dusch, tvättmaskin och torktumlare, allt för att slippa trängsel kring morgonbestyren. Externt källarförråd.

Bostadsväljaren

Här kan du välja lägenhet och se priser, planlösningar och bilder.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

I närområdet

 • Många valmöjligheter

  Vardagsträningen fixar du lätt på något av kvarterens fyra gym eller i Hagaparken med träning i det fria eller på Haga tennis .

 • Nära frisk luft och natur

  Intill den gröna nybyggda Norra Stationsparken och på ett skönt promenadavstånd väntar Hagaparken med natur, motion och sevärdigheter.

 • Komma hem, resa bort

  Det är gott om bussar och cykelvägar. Pendeltåg och tunnelbana. Om några år invigs även nya tunnelbanan, den gula linjen

 • Pulsen nära

  Restauranger, caféer och barer finns det gott om. Ett tips är baren på Nobis Hotels takterrass eller någon av flera prisbelönta restauranger i Vasastan.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.