Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Marklägenhet med egen uteplats mot gård

Lägenhetsnummer: 6-1003

Välplanerad lägenhet med egen uteplats mot gård. Två badrum, varav ett i lyxigt master bedroom. Inflytt 2023. Köp nu för att kunna påverka inredning!

Gatuadress:
Hagaesplanaden 78
Rum:
4 rum
Avgift:
3 854 kr/mån
Boyta:
82,5 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Maj 2023
Uppskattad driftkostnad:
496 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Marklägenhet med egen uteplats mot gård

Härlig familjelägenhet som disponerar över en egen uteplats om 15 kvm i sydväst mot innergården. Barnen kan röra sig fritt samtidigt som uteplatsen med möblering blir som ett extra rum där familjen kan spendera dagar under vår, sommar och höst. Två badrum för att slippa trängsel kring morgonbestyren varav ett ligger i lyxigt master bedroom. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger gott om plats för familjens vardagssysslor liksom möjlighet för stora middagsbjudningar. Externt lägenhetsförråd. Köp nu för att kunna påverka inredning!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

I närområdet

 • Många valmöjligheter

  Vardagsträningen fixar du lätt på något av kvarterens fyra gym eller i Hagaparken med träning i det fria eller på Haga tennis .

 • Nära frisk luft och natur

  Intill den gröna nybyggda Norra Stationsparken och på ett skönt promenadavstånd väntar Hagaparken med natur, motion och sevärdigheter.

 • Komma hem, resa bort

  Det är gott om bussar och cykelvägar. Pendeltåg och tunnelbana. Om några år invigs även nya tunnelbanan, den gula linjen

 • Pulsen nära

  Restauranger, caféer och barer finns det gott om. Ett tips är baren på Nobis Hotels takterrass eller någon av flera prisbelönta restauranger i Vasastan.

Kvadratsmart med många kvaliteter

I Haga Boulevard finner du allt från mindre lägenheter till femrummare, även fyror med uthyrningsdel. Fönsterpartierna är stora med balkongdörrar som ger fint sidoljus. Många av lägenheterna har dubbla balkonger och flera har parkutsikt. Flera lägenhetstyper erbjuder flexibla planlösningar. Se exempel på planritningar och upptäck vilken som passar dig!

Läs mer om bostäderna

Livet i Haga Boulevard

Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. I Hagastaden finns redan mycket idag och mer kommer att finnas på plats till inflyttning. Läs mer om livet i Haga Boulevard här.

Läs mer och bläddra i säljbroschyren

Inredning och design

I Haga Boulevard är basen klassisk och välkomnande, det är du som tillför din stil och gör den till ditt hem. Du kommer att kunna välja mellan tre kökskoncept och tillval i flera andra rum såsom textilmatta i sovrum, kakel och klinker i badrum.

Läs mer här

TRYGGHET OCH GARANTIER

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Och med allt som händer i världen just nu blir det än mer viktigt med bra garantier och trygga avtal för att kunna ta ett köpbeslut. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i kvarteret Växthusen. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg

Läs mer om Tryggt Köp, Trygg BRF och dina garantier

Sju skäl att välja ett hem från Nordr

Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
5-1302 Haga Boulevard
5-1302
Haga Boulevard, Hagastaden
Till salu
2 rum
46,5 kvm
4 395 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
46,5 kvm
Våning
3
Avgift
2 393 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
4 395 000 kr
Status
Till salu
3-1001 Haga Boulevard
3-1001
Haga Boulevard, Hagastaden
Till salu
4 rum
82,5 kvm
7 295 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
82,5 kvm
Våning
0
Avgift
3 854 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
7 295 000 kr
Status
Till salu
5-1504 Haga Boulevard
5-1504
Haga Boulevard, Hagastaden
Till salu
4 rum
84 kvm
7 595 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
84 kvm
Våning
5
Avgift
3 942 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
7 595 000 kr
Status
Till salu
5-1903 Haga Boulevard
5-1903
Haga Boulevard, Hagastaden
Till salu
4 rum
84 kvm
8 220 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
84 kvm
Våning
9
Avgift
3 942 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
8 220 000 kr
Status
Till salu

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.