Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Marklägenhet med egen uteplats mot gård

Lägenhetsnummer: 3-1001

Välplanerad lägenhet med egen uteplats och genomgående planlösning. Två badrum, varav ett i lyxigt master bedroom. Beräknad inflytt april 2023.

Gatuadress:
Hagaesplanaden 76
Rum:
4 rum
Avgift:
3 854 kr/mån
Boyta:
82,5 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
April 2023
Uppskattad driftkostnad:
496 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Marklägenhet med egen uteplats mot gård

Härlig familjelägenhet som disponerar över en egen uteplats mot innergården. Barnen kan röra sig fritt samtidigt som uteplatsen med möblering blir som ett extra rum där familjen kan spendera dagar under vår, sommar och höst. Två badrum för att slippa trängsel kring morgonbestyren varav ett ligger i lyxigt master bedroom. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger gott om plats för familjens vardagssysslor liksom möjlighet för stora middagsbjudningar. Externt lägenhetsförråd.

Bostadsväljaren

Här kan du välja lägenhet och se priser, planlösningar och bilder.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

I närområdet

 • Många valmöjligheter

  Vardagsträningen fixar du lätt på något av kvarterens fyra gym eller i Hagaparken med träning i det fria eller på Haga tennis .

 • Nära frisk luft och natur

  Intill den gröna nybyggda Norra Stationsparken och på ett skönt promenadavstånd väntar Hagaparken med natur, motion och sevärdigheter.

 • Komma hem, resa bort

  Det är gott om bussar och cykelvägar. Pendeltåg och tunnelbana. Om några år invigs även nya tunnelbanan, den gula linjen

 • Pulsen nära

  Restauranger, caféer och barer finns det gott om. Ett tips är baren på Nobis Hotels takterrass eller någon av flera prisbelönta restauranger i Vasastan.

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.