Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Gavelradhus

Lägenhetsnummer: B10

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och flexibelt, välj kostnadsfritt den planlösning som passar just din familj.

Gatuadress:
Pastorsvägen 22
Rum:
4 rum
Avgift:
4 959 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
4,5 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Uppskattad driftkostnad:
1 750 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Gavelradhus

Hemtrevligt och funktionellt gavelradhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och mindre gräsmatta på båda sidor. Utvändigt kallförråd. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret med sin lugna, genomtänkta färgskala och snygga detaljer. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. Parkeringsplats intill huset. Du som köpare har dessutom möjlighet att kostnadsfritt påverka utformningen av din nya bostad. Det finns hela sex olika planlösningskombinationer att välja på och utöver det två olika stilpaket när det gäller själva inredningen. Exempelvis kan du välja att få fullhöjd mellan våningsplanen i antingen kök eller vardagsrum. Kontakta mäklaren för mer information.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Johan Hjalmarsson, Länsförsäkringar Fastighetsför

johan.hjalmarsson@lansfast.se0704-55 12 81

Susanne Aalto, Länsförsäkringar

susanne.aalto@lansfast.se070-455 12 83

Finns i närområdet

 • Nära till skolor och förskolor

  Två förskolor ligger precis i närheten Grundskolor: 10 minuters promenadväg och gymnasium i Väsby Centrum

 • Smidigt med buss och pendel

  Buss till Upplands Väsby, pendeltåg

 • Nära till Väsby Centrum

  I Väsby Centrum finns det mesta för vad som behövs i vardagen med ca 80 butiker, restauranger och caféer.

 • Hemköp i området

  Lokalt finns en mataffär – Hemköp – på gångavstånd.

Drömmen om ett enklare liv i lekfulla kvarter

Prästgårdsängarna i Upplands Väsby välkomnar både barn och vuxna som har spring i benen. De välplanerade radhusen är redo för att fyllas med samtal, skratt och smart förvaring. Om du drömmer om ett skönt och enkelt liv med tid över för att umgås med familj, vänner och grannar, hitta på roliga saker med barnen i natursköna omgivningar och ändå ha nära till centrum och pendeltåg är detta platsen för dig.

Bekvämt boende för hela familjen

I kvarteret Prästgårdsängarna, där du bor granne med den gamla prästgården, kommer det finnas utrymme för lek och aktiviteter för hela familjen. Här bor du tryggt och barnvänligt i ett uppvuxet område med nybyggaranda som sjuder över tomtgränserna. Hjärtat i kvarteret kommer att vara den lilla lekplatsen där grannbarnen kan leka efter förskola och skola.

Radhus med smarta detaljer och sociala ytor

Radhusen är välplanerade, kvadratsmarta och har genomtänkta lösningar för ett enkelt och bekvämt vardagsliv. Sociala ytor ger hela familjen svängrum för lek och umgänge. Köket har generösa bänkytor och lyfter man blicken finns kontakten där med barn eller vänner. Husen kommer att ha uteplatser med plats för grill och utemöbler.

Natursköna omgivningar för lek och motion

Cykel, fiskespö, kikare och gummistövlar. Bra grejer att ha hemma om man ska bo och trivas i Prästgårdsängarna. Naturen ligger runt knuten och väntar och Kairobadet vid Mälaren är endast tio minuter bort med cykel. Edssjön – en bra fiskesjö – kan vara ett annat utflyktsmål en vacker vårdag, och här finns också ett rikt fågelliv. I områdets direkta närhet finns också vikingagården Gunnes gård att besöka och återkomma till. Eller varför inte gå på upptäcktsfärd längs upplevelsestråket som sträcker sig längs de gamla vattenlederna mellan Saltsjön och Mälaren? För barn och vuxna finns förstås möjlighet till idrott och det finns gott om cykel- och motionsslingor. Ett hundsportcenter finns också i närheten. Här finns massor av saker som gör livet roligare och lättare att leva.

Upplands Väsby – allt på cykelavstånd

Upplands Väsby har ett strategiskt läge för pendlare och ligger mittemellan Stockholm och Uppsala. Arlanda är inte långt borta och det tar inte ens en kvart med bil eller pendeltåg. Prästgårdsängarna ligger på 10 minuters cykelavstånd till pendeltåget, och lika långt till Väsby Centrum. Lokalt finns en mataffär – Hemköp – på gångavstånd och i Väsby Centrum finns det mesta för vad som behövs i vardagen med ca 80 butiker, restauranger och caféer. Här kan man också hitta sitt ställe för träning, bad och föreningsliv. Du tar dig till Väsby Centrum på 10 minuter med cykel, eller 4 minuter med bil.

Trygg Bostadsrättsmarknad

Prästgårdsängarna har anslutit sig till branschinitiativet Trygg bostadsrättsmarknad som finns till för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och för stärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Med kvalitetsmärkningen ”Trygg BRF” åtar vi oss att redovisa kritiska nyckeltal och obligatoriska uppgifter för bostadsrättsföreningen i projektet. Det kan exempelvis handla om belåning per kvadratmeter och bostad.

Syftet är att göra det så lätt som möjligt för dig att själv kunna jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt.

Läs mer om Trygg Bostadsrättsmarknad

Nyckeltal för Prästgårdsängarna

Trygg BRF
Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.