Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hitta hem i det röda kvarteret

Den första etappen i Haga Palett är det Röda Kvarteret. Vi är väldigt stolta över den bredd av lägenheter du hittar här, spridda över 9 våningsplan. Vi tror också att du kommer att uppskatta hur mycket som får plats i dem – alla lägenheter får till exempel egen tvättmaskin eller kombimaskin, gott om smart förvaring och har antingen balkong eller egen uteplats. Välkommen hem!

Nedan beskriver vi de olika lägenhetstyperna och visar exempel på planlösningar. I bostadsväljaren hittar du alltid de lägenheter som finns till salu med bilder, planlösningar och priser.

Ettorna: ca 29-35 kvm

– samtliga med balkong eller uteplats – och kombimaskin
I Haga Palett har vi sett till att alla ettor har uteplats eller balkong – antingen mot den tysta innergården eller mot de milsvida grönområdena på andra sidan Solnavägen. Smarta sovalkover gör att de öppna och sociala ytorna kan vara just sociala, och rymliga badrum med kombimaskin gör att man nästan glömmer bort att man bor i en etta. Ja, man får plats med ganska mycket på få kvadrat om man bara tänker till.

Apropå att få plats med mycket – även små lägenheter behöver bra förvaring. Alla ettor har därför gott om garderober samt ett förråd, antingen inbyggt i lägenheten eller utanför.

Ps. I Haga Palett har vi placerat ettor på de flesta av de 9 våningsplanen. Så vare sig du är höjdrädd eller älskar utsikter så kan du hitta din drömetta i här. Dessutom kan 1:orna på 35 kvm kan bli en minitvåa Ds.

Haga Palett - 1 rum och kök i stilen Korall

Tvåorna: ca 39-50 kvm

soliga balkonger, gavellägen – och plats för badkar
Garderobsväggar, plats för badkar, generösa balkonger och ljusinsläpp från flera håll – det finns många saker att falla pladask för i tvåorna i Haga Palett. Alla har självklart balkong, kombimaskin, och de har generösa sovrum på ca 10 kvadratmeter eller mer.

Och när vi ändå är inne på det här med kvadratmetrar – det är många som pratar om smart planering och yteffektiva lägenheter. Men vad betyder det egentligen? För tvåorna i Haga Palett handlar det helt enkelt om att inte en enda kvadratmeter går till spillo. Ta de minsta tvåorna till exempel; på sina 39 kvadratmeter rymmer de ett rymligt badrum om fem kvadratmeter, ett sovrum med både hel garderobsvägg och plats för en riktig dubbelsäng – och ett socialt kök och vardagsrum om nästan 20 kvadratmeter. Och för den som vill ha lite extra plats erbjuder vi även tvåor om 50 kvadratmeter, där varje rum fortfarande är lika effektivt planerat, bara lite större.

Ps. 1:orna på 35 kvm kan bli en smidig minitvåa. ds.

Haga Palett - 2 rum och kök med egen balkong. lägenheten har stilen Kristall - välj den stil du gillar bäst!

Treorna: ca 72-75 kvm

– två rymliga sovrum, härliga balkonger – och åtta fönster i två väderstreck
Treorna i Haga Palett är byggda som alla treor borde se ut. Här får du två rymliga sovrum på lagom avstånd från varandra – åtskilda av de sociala ytorna. Här kan du njuta av generösa balkonger och ljusinsläppen från de stora fönsterpartierna – ja, i en av lägenhetstyperna finns det nog faktiskt mer fönster än väggar. Dessutom finns det möjlighet genom en tillvalsvägg att göra en trea till en fyra för vissa lägenhetstyper. Perfekt för ett hemmakontor eller för den som behöver ett gästrum när familjen kommer på besök.

Samtidigt behöver du inte kompromissa med andra viktiga bekvämligheter. I våra treor hittar du ofta inbyggd förvaring i form av ett förråd eller en walk-in-closet. Och badrummen är rymliga, med plats för badkar om man så vill, och med tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra. Ja, som sagt, som treor borde se ut!

Haga Palett - 4 rum och kök i stilen Grafit - utsikt över Solnavägen

Fyrorna: ca 87-89 kvm

– två riktiga badrum, inbyggd förvaring gånger tre – och sovrum som inte kompromissar
Tre rymliga sovrum innebär livliga morgnar, och därför har vi utrustat alla fyror i Haga Palett med två riktiga badrum med dusch – eller badkar om man så vill. Och självklart har du tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Förvaringen då, kanske du undrar? Vad sägs om en walk-in-closet, en hel garderobsvägg i hallen och sju fristående garderober?

Men nog om det praktiska, även om det så klart är viktigt. I Haga Palett har vi byggt ljusa och härliga genomgående fyror där varje familjemedlem ska trivas. Här vetter två av sovrummen mot balkongen och den lugna innergården, medan de rymliga sociala ytorna har stora fönsterpartier – ja, fönstren är nästa 4 kvadratmeter vardera – mot grönskan på andra sidan Solnavägen.

Haga Palett - 5 rum och kök med egen takterrass

Femmorna: 111 kvm

I trapphus 4 kan vi erbjuda femmor för familjen som behöver gott om plats. Lägenheten är genomgående så du får både lugnet på innergården och den fina utsikten mot park och Solna Kyrka. De sociala ytorna har plats för många runt middagsbordet. Sen går det fint att dra sig tillbaka i den privata delen med sovrummen. Det fjärde sovrummet är separerat från de övriga för den som vill sova avskilt eller arbeta ostört. Dubbla badrum med dusch gör morgonbestyren hanterbara och förvaring finns i alla rum.

Unik femma med egen takterrass

En femma med takterrass om 21 kvm, tre balkonger i sydväst – och kamin! Här kan bo på 122 kvadratmeter i en lägenhet vi nästan har svårt att beskriva - så fin är den!

Tillbaka till projektsidan för Haga Palett