Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Drömmen om dina drömmars stad

Att flytta in i en nybyggd lägenhet på attraktiva Södermalm är som en dröm.

Spinneriet ligger lugnt och grönt, ändå nära Nytorget och SoFo, kvarteren söder om Folkungagatan med sitt breda utbud av mat, kultur, caféer, butiker och barer. Här har du lika nära till pulsen som till parker, vatten och sköna utflykter i Sjöstan, Nackareservatet och Djurgården.

Nära Nytorget i en lugn del av Södermalm

Du bor i lugna kvarter med gång- eller cykelavstånd till det mesta. Nytorget är hjärtat i din del av Söder och trivsamt för stora och små. Populära Bondens marknad och många små roliga matbutiker gör det kul att handla.

Ljust och fint mot Tvätt-Malins park

Dina nya hemkvarter ligger i en förlängning av Bondegatan intill Barnängen och området beskrivs ofta som en stad i staden. Här blir det sju nya stadskvarter och i bottenvåningarna kommer nya butiker och annan service att blomstra.

Du får välja mellan tre stilar

Våra inredningsarkitekter har gjort omvärldsbevakningar och bevakat trender för att ta fram tre olika stilkoncept som ger en sammanhållen stil i bostadens alla rum och som är aktuella både på kort och lång sikt. Du väljer kostnadsfritt den stil som passar dig bäst.

Läs mer

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR SÄLJBROSCHYRNågra fördelar