Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Smarta och flexibla planlösningar

I Spinneriet finns allt från smart planerade ettor och tvåor till femmor, de allra flesta med balkong eller uteplats. Vissa har öppen planlösning, andra har separat kök och vardagsrum. Variationen är stor så att alla ska hitta sin drömlägenhet.

Anpassa efter dina behov

Lägenheterna har alla sina olika kvaliteter och fördelar och flera av dem har smart och flexibel planlösning. Vi vet att livet förändras, ibland behövs fler rum och ibland är ännu större ytor prioriterat. Se här ett urval av de många planlösningar vi erbjuder i Spinneriet.

2 RUM OCH KÖK | 40 - 74,5 kvm

Tvåorna har en effektiv planlösning för att två ska kunna bo här. Sovrummet har plats för en mindre dubbelsäng medan sällskapsdel och kök får mer yta. Skjutdörrar ger också mer plats och rymd. I Spinneriet finns tvåor från 40 - 74,5 kvm. Här visas ett exempel på 44,5 kvm.

Se större bild

3 - 3,5 RUM OCH KÖK | 79 - 84,5 kvm

Våra 3,5 rum och kök erbjuder möjlighet till mycket effektiv planlösning då arbetsrummet kan nyttjas som extra sovrum. Sällskapsytorna är goda för att du ska ha plats för familj och vänner. Rymligt master bedroom och fullutrustat badrum samt extra wc. I Spinneriet finns 3 - 3,5 rok från 75 - 84,5 kvm. Här visas ett exempel på en 3,5:a på 79 kvm.

Se större bild

4 RUM OCH KÖK | 92 - 97,5 kvm - kan omvandlas till en 5:a eller 3:a

4 rum och kök som med hjälp av tillvalsvägg kan göras till en 5:a för dig som önskar fler rum - eller gör ditt vardagsrum ännu större och omvandla den till en 3:a genom att ta bort en vägg. Vad passar dig?

Här visas ett exempel på 4 rok på 97,5 kvm.

Se större bild

2 RUM OCH KÖK - kan omvandlas till en 3:a

2 rum och kök som med hjälp av en tillvalsvägg även kan förvandlas till en 3:a. Välj själv!

Se större bild

Klicka upp helskärm på 360-filmerna och upplev en 4 rum och kök inifrån!