Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Smart och yteffektiv tvåa

Lägenhetsnummer: 2-1004

Välplanerade kvadrat och smarta lösningar i denna fina lägenhet med ett lättmöblerat rum och sovrum med plats för dubbelsäng.

Gatuadress:
Barnängsgatan 15
Pris:
3 350 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
2 459 kr/mån
Boyta:
43,5 kvm
Våning:
0
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Höst 2023
Uppskattad driftkostnad:
287 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Smart och yteffektiv tvåa

Den här lägenheten kan verkligen beskrivas som yteffektiv. Den smarta sovrumslösningen med skjutdörrar ger ett eget sovrum samtidigt som de flesta kvadratmeter kan nyttjas till lägenhetens sociala del i ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett rymligt och lättmöblerat rum. I ett mindre boende är förvaring extra viktigt och här finns det gott om det med en hel rad av garderober i hallen. Badrum med dusch och för bekvämlighet en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Hitta din lägenhet i bostadsväljaren

Botanisera mellan planlösningar, pris och läge
Bostadsväljaren

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson

lisa.forsblad@erikolsson.se076-8931214

I ditt närområde

 • Trygga lugna kvarter

  Här bor du i trygga och lugna kvarter med Tvätt-Malins park utanför fönstret och närheten till Vitabergsparken och strandpromenaden utmed Hammarby kanal och Årstaviken.

 • Kultur och nöjen

  Fem minuter på cykel från Södermalms hjärta, Nytorget, med allt runt barer, restauranger och övrigt kulturliv att önska.

 • Ta dig dit du vill

  Med bussen har du nära oavsett vart du ska; att ta dig till city, ta en löptur i Hellasgården eller handla i Sickla köpkvarter. Eller varför inte en utflykt med båten från Barnhusbryggan? På sikt kommer även T-banans blå linje att finnas nära.

 • Håll dig igång

  Vill du hålla igång dig själv eller barnen finns Kanalplans fotbollsplan med löparbanor, längd- och höjdhoppsgrop. Bollsport utför du i Skanstullshallen eller Badmintonstadion. Och simma kan du göra på Eriksdalsbadet, i Årstaviken eller i Källtorpssjön.

Livet i Spinneriet

Här i Spinneriet bor du i lugna kvarter med gång- eller cykelavstånd till det mesta. Du har lika nära till pulsen som till parker, vatten och sköna utflykter.

Läs mer här
Flera lägenheter har fönster och även balkonger i två olika väderstreck som ger bra ljusflöde in i lägenheterna. Jag skulle gärna bo här själv!
Therese Dernbrant, arkitekt på E/S-A

Arkitekten har ordet

Therese Dernbrant är arkitekt på E/S-A och har tillsammans med sina kollegor arbetat länge med att utveckla och ta tillvara på Spinneriets fina förutsättningar.
Jag tycker väldigt mycket om det här lugna, gröna området på Söder. Det är en sådan kvalitet att husen ligger centralt och ändå så nära parker och strandpromenader, säger Therese Dernbrant.

Stor omsorg har lagts på detaljer i gestaltningen, till exempel materialval och mönster i fasaderna och räckena i balkongerna liksom uteplatserna med räcke och skyddande växtlighet mot Tvätt-Malins park.
– Våra olika fasader har vart och ett sitt uttryck och sin kulör.

I stadskvarter har sockelvåningarna nästan alltid avvikande färg och material. Här har vi valt att bryta av med vackra material som tegel och klinker. Södermalm attraherar både barnfamiljer, äldre och unga. Variationen på lägenheterna är därför stor så att alla ska hitta sin drömlägenhet.
– Den stora variationen ger ett trevligt boende. Vi har lagt mycket kärlek på att få fram det mesta och bästa i varje lägenhet.

Hörnhuset mot Barnängsgatan markerar hela kvarteret. Här finns plats för kafé med uteservering. Siktlinjer, utblickar och dagsljus är också något arkitekterna på E/S-A värnar om och de är mycket nöjda med resultatet.
– Flera lägenheter har fönster och även balkonger i två olika väderstreck som ger bra ljusflöde in i lägenheterna. Jag skulle gärna bo här själv!

Köp ditt nya hem av oss

 • Svanenmärkta hem

  Bygg- och fastighetssektorn står för omkring 20% av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

  Läs mer
 • Från köp till inflytt

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som byggstart, inredningsval och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Spinneriet. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
2-1005 Spinneriet
2-1005
Spinneriet, Södermalm
Till salu
2 rum
43,5 kvm
3 795 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
43,5 kvm
Våning
0
Avgift
2 459 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
3 795 000 kr
Status
Till salu
2-1306 Spinneriet
2-1306
Spinneriet, Södermalm
Till salu
2 rum
43,5 kvm
4 375 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
43,5 kvm
Våning
3
Avgift
2 556 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
4 375 000 kr
Status
Till salu
2-0901 Spinneriet
2-0901
Spinneriet, Södermalm
Till salu
2 rum
64 kvm
5 750 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
64 kvm
Våning
-1
Avgift
3 546 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
5 750 000 kr
Status
Till salu
1-1306 Spinneriet
1-1306
Spinneriet, Södermalm
Reserverad
3,5 rum
79 kvm
Rum
3,5 rum
Boyta
79 kvm
Våning
3
Avgift
4 253 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
2-1204 Spinneriet
2-1204
Spinneriet, Södermalm
Reserverad
4 rum
97,5 kvm
Rum
4 rum
Boyta
97,5 kvm
Våning
2
Avgift
5 237 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.