Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Både uteplats och balkong samt upp till fyra möjliga sovrum

Lägenhetsnummer: 1-1003

Rymlig fyra som kan nyttjas som 3 eller 5 rok. Uteplats mot park och balkong i söder mot gård, separat kök och vardagsrum och dubbla badrum.

Gatuadress:
Lottens Gata 11
Rum:
4 rum
Avgift:
5 204 kr/mån
Boyta:
97,5 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Höst 2023
Uppskattad driftkostnad:
643 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Både uteplats och balkong samt upp till fyra möjliga sovrum

En stor och härlig familjelägenhet eller en bostad för den som önskar gott om plats. Tack vare en genomgående planlösning kan man njuta av utsikt både mot den blivande parken, Tvätt-Malins park, samt mot föreningens gård i söder. I det rymliga köket kan många middagsgäster rymmas kring matbordet, och under årets varma månader kan det vara skönt att öppna upp mot balkongen i söderläge. Från vardagsrummet nås en uteplats som sträcker sig längs med lägenhetens hela bredd och har ett fint läge mot parken. Med kök och vardagsrum som ligger separat kan olika aktiviteter pågå samtidigt i varsin del av lägenheten. När det kommer till sovrum erbjuder lägenheten många alternativ, den här lägenheten har möjlighet att nyttjas som 3, 4 eller 5 rok. Välj till ett fjärde sovrum för att disponera lägenheten som en 5 rok eller välj bort ett sovrum till förmån för ett större och rymligare vardagsrum. Tack vare att lägenheten har två badrum, varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, behöver det inte uppstå trängsel kring morgonbestyren. Kort sagt en lägenhet med många fina kvaliteter som passar både för stora och små familjer och som kan ändras i takt med familjens behov.

Hitta din lägenhet i bostadsväljaren

Botanisera mellan planlösningar, pris och läge
Bostadsväljaren

Välkommen till nästa visning

Tisdag, 7 december

Boka in en tid för visning av modellen på mäklarens kontor på Sveavägen 147, Norrtull.

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson

lisa.forsblad@erikolsson.se076-8931214

Tisdag, 7 december

Boka in en tid för visning av modellen på mäklarens kontor på Sveavägen 147, Norrtull.

Lägg i kalendern

I ditt närområde

 • Trygga lugna kvarter

  Här bor du i trygga och lugna kvarter med Tvätt-Malins park utanför fönstret och närheten till Vitabergsparken och strandpromenaden utmed Hammarby kanal och Årstaviken.

 • Kultur och nöjen

  Fem minuter på cykel från Södermalms hjärta, Nytorget, med allt runt barer, restauranger och övrigt kulturliv att önska.

 • Ta dig dit du vill

  Med bussen har du nära oavsett vart du ska; att ta dig till city, ta en löptur i Hellasgården eller handla i Sickla köpkvarter. Eller varför inte en utflykt med båten från Barnhusbryggan? På sikt kommer även T-banans blå linje att finnas nära.

 • Håll dig igång

  Vill du hålla igång dig själv eller barnen finns Kanalplans fotbollsplan med löparbanor, längd- och höjdhoppsgrop. Bollsport utför du i Skanstullshallen eller Badmintonstadion. Och simma kan du göra på Eriksdalsbadet, i Årstaviken eller i Källtorpssjön.

Livet i Spinneriet

Här i Spinneriet bor du i lugna kvarter med gång- eller cykelavstånd till det mesta. Du har lika nära till pulsen som till parker, vatten och sköna utflykter.

Läs mer här
Flera lägenheter har fönster och även balkonger i två olika väderstreck som ger bra ljusflöde in i lägenheterna. Jag skulle gärna bo här själv!
Therese Dernbrant, arkitekt på E/S-A

Arkitekten har ordet

Therese Dernbrant är arkitekt på E/S-A och har tillsammans med sina kollegor arbetat länge med att utveckla och ta tillvara på Spinneriets fina förutsättningar.
Jag tycker väldigt mycket om det här lugna, gröna området på Söder. Det är en sådan kvalitet att husen ligger centralt och ändå så nära parker och strandpromenader, säger Therese Dernbrant.

Stor omsorg har lagts på detaljer i gestaltningen, till exempel materialval och mönster i fasaderna och räckena i balkongerna liksom uteplatserna med räcke och skyddande växtlighet mot Tvätt-Malins park.
– Våra olika fasader har vart och ett sitt uttryck och sin kulör.

I stadskvarter har sockelvåningarna nästan alltid avvikande färg och material. Här har vi valt att bryta av med vackra material som tegel och klinker. Södermalm attraherar både barnfamiljer, äldre och unga. Variationen på lägenheterna är därför stor så att alla ska hitta sin drömlägenhet.
– Den stora variationen ger ett trevligt boende. Vi har lagt mycket kärlek på att få fram det mesta och bästa i varje lägenhet.

Hörnhuset mot Barnängsgatan markerar hela kvarteret. Här finns plats för kafé med uteservering. Siktlinjer, utblickar och dagsljus är också något arkitekterna på E/S-A värnar om och de är mycket nöjda med resultatet.
– Flera lägenheter har fönster och även balkonger i två olika väderstreck som ger bra ljusflöde in i lägenheterna. Jag skulle gärna bo här själv!

Köp ditt nya hem av oss

 • Svanenmärkta hem

  Bygg- och fastighetssektorn står för omkring 20% av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

  Läs mer
 • Från köp till inflytt

  Det första som händer när du hittat den lägenhet du vill köpa är att du skriver på ett förhandsavtal. Därefter sker massor av roliga saker så som byggstart, inredningsval och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

  Läs mer
 • Trygghet och garantier

  Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Spinneriet. Vi är dessutom anslutna till branschinitiativet Trygg BRF, vars syfte är att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och förstärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Utöver det har du flera garantier så som en förskottsgaranti, en fullgörandeförbindelse och ett bostadsrättstillägg.

  Läs mer

Fler bostäder i projektet

Sortera...
2-1105 Spinneriet
2-1105
Spinneriet, Södermalm
Till salu
2 rum
43,5 kvm
4 025 000 kr
Rum
2 rum
Boyta
43,5 kvm
Våning
1
Avgift
2 459 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
4 025 000 kr
Status
Till salu
2-1204 Spinneriet
2-1204
Spinneriet, Södermalm
Till salu
4 rum
97,5 kvm
9 475 000 kr
Rum
4 rum
Boyta
97,5 kvm
Våning
2
Avgift
5 237 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
9 475 000 kr
Status
Till salu
2-1001 Spinneriet
2-1001
Spinneriet, Södermalm
Reserverad
1 rum
35 kvm
Rum
1 rum
Boyta
35 kvm
Våning
0
Avgift
2 139 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
1-1501 Spinneriet
1-1501
Spinneriet, Södermalm
Reserverad
2 rum
40 kvm
Rum
2 rum
Boyta
40 kvm
Våning
5
Avgift
2 397 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad
1-1306 Spinneriet
1-1306
Spinneriet, Södermalm
Reserverad
3,5 rum
79 kvm
Rum
3,5 rum
Boyta
79 kvm
Våning
3
Avgift
4 253 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.