Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Parkettgolv

Golvet är en av de viktigaste ytorna som skapar din stil och ger karaktär till ditt hem. I samtliga stilar är golven noga utvalda för att hålla ihop uttrycket i hela hemmet.

I Grafit där vi har ett dovt lite mörkare golv som bas finns möjligheten att byta till ett något ljusare golv - som fortfarande håller stilen intakt.

Parkettgolv / Grafit

Ingår - Kährs Ek Smoke

Kährs Ek Smoke är ett rökt mattlackat golv i 3-stavsutförande som går i en varm brun ton. Den rökta designen förstärker träets naturliga färgvariationer och skapar starkare kontraster mellan ljust och mörkt. Färgen förändras synbart över tid. Ek Smoke är slipbart 2-3 gånger under sin livslängd. Höjd 15mm

Eget val inom Grafit - Kärs Ek Twilight

Ek Twilight är en pigmenterad 3-stav i varma, jordiga nyanser med gråa, steniga undertoner. Varje bräda har borstats till perfektion för att lyfta fram träets naturliga ådring. Variationer i träets färg förekommer samt medelstora kvistar.
Twilight är slipbart 2-3 gånger under sin livslängd. Höjd 15mm.

KONTAKTA OSS GÄRNA

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.