Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Klinker i hall

Hallen passerar du kanske allra flest gånger och golvet i hallen ger både det första intrycket och ska samtidigt tåla vardagsslitaget på ett bra sätt.

Det ingår ett stilanpassat trägolv som är noga valt för att passa aktuell stil i din lägenhet. Men vi har även tagit fram alternativ för hallgolv och inom varje stil kan du välja ett vackert golv i klinker, som passar med övriga material och kulörer, till en extra kostnad.

Du kan se i Bofaktabladen, där de Egna valen beskrivs, om din lägenhet har möjlighet till klinker i hall, samt var markering för hallgolvet finns i planritningen. I lägenhetsväljaren hittar du alla bostäder och tillhörande bofaktablad

Hallgolv/Korall

Ingår i Korall - Kährs Vitlaserat golv

Kährs golv i 3-stavsutförande är ett ljust och modernt golv i vitmattlackad ask med en jämn färgsortering på stavarna.  Den vitlackade ytan framhäver golvets naturliga skönhet och skänker harmoni till rummet. Höjd 14mm.

Eget val inom Korall - Skärgård Vit

Skärgård Vit 30x60 cm klinkerplattor är gjorda av det slitstarka materialet granitkeramik. Granitkeramiken lämpar sig perfekt för ytor som utsätts för dagligt slitage. Plattornas låga vattenabsorption innebär att golvytorna blir mycket lättstädade. Klinker i hall läggs fallande, med plattorna förskjutna

Hallgolv/Kristall

Ingår i Kristall - Kährs Ek Abetone

Kährs Ek Abetone är ett vitpigmenterad mattlackat golv i 3-stavsutförande. Golvet kännetecknas av diskreta variationer i ekens ton och struktur vilket bildar en klassisk bakgrund som framhäver den övriga inredningen. Ek Abetone är slipbart 2-3 gånger under sin livslängd och håller en hög kvalité. Höjd 13mm.

Eget val inom Kristall - Skärgård grå

Skärgård Grå 30x60 klinkerplattor är gjorda av det slitstarka materialet granitkeramik. Granitkeramiken lämpar sig perfekt för ytor som utsätts för dagligt slitage. Plattornas låga vattenabsorption innebär att golvytorna blir mycket lättstädade. Klinker i hall läggs fallande, med plattorna förskjutna

Hallgolv/Grafit

Ingår i Grafit - Kährs Ek Smoke

Kährs Ek Smoke är ett rökt mattlackat golv i 3-stavsutförande som går i en varm brun ton. Den rökta designen förstärker träets naturliga färgvariationer och skapar starkare kontraster mellan ljust och mörkt. Färgen förändras synbart över tid. Ek Smoke är slipbart 2-3 gånger under sin livslängd. Höjd 15mm.

Eget val inom Grafit - Skärgård Svart

Skärgård Svart 30x60 cm klinkerplattor är gjorda av det slitstarka materialet granitkeramik. Granitkeramiken lämpar sig perfekt för ytor som utsätts för dagligt slitage. Plattornas låga vattenabsorption innebär att golvytorna blir mycket lättstädade. Klinker i hall läggs fallande, med plattorna förskjutna

Se golven i större bilder

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.