Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Duschvägg och badkar

Du kan välja att utöka komforten i badrummet och välja ett duschhörn eller badkar, till en extra kostnad, istället för enbart duschvägg.

Väggarnas bredd anpassas efter utrymmet men håller sig mellan 80-90 cm som är ett rymligt mått för att kunna duscha bekvämt.

Ingår - Westerbergs Nejd 90 rak klarglas

Westerbergs Nejd klarglas 90cm är en smidig duschvägg med silvermatt profil som ger badrummet en elegant och stilren känsla. Väggen har stora släta ytor, utan djupa skåror och skarvar, allt för att underlätta rengöringen.

Egna val - Westerbergs Nejd

Westerbergs Nejd är en duschhörna med eleganta silvermatta profiler och integrerade handtag. Handtagen, i form av hål, gör att duschen är lätt att öppna och samtidigt ger ett stilrent intryck. Vid öppning lyfts dörrarna 3 mm för att inte ta i golvet och när duschen inte används går dörrarna att fällas inåt för att spara utrymme. Magnetfunktion vid stängning.

Egna val - Duschvägg med stag

Fast rak duschvägg i klarglas. En smidig duschvägg med silvermatt profil som ger badrummet en elegant och stilren känsla. Väggen har stora släta ytor, utan djupa skåror och skarvar, allt för att underlätta rengöringen. Till duschväggen får du en stång som går mellan duschväggen och badrumsväggen.

Egna val - badkar Westerberg sund

Designat fristående badkar i sanitetsakryl med mjuka runda former.
Den skarvfria ytan gör karet lättstädat och det har en mjukhet som känns skönt mot huden.
För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Egna val - badkar IFÖ Cariba

Ett väldigt populärt fristående badkar med en modern design.
Tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt som gör det enklare att hålla rent.
För information om var badkar kan väljas se Bofakta Egna val.

Bilder på enkel duschvägg, duschhörn och badkar

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.