Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Bänkskiva kök

Köket är där det händer mycket. Mat för vardag och fest, frukost, mellanmål, läxläsning och umgänge. Hur du väljer att använda köket är varierande och även känslan och kvalitén som du eftersträvar på den bänkskiva som känns under handen.

Därför har vi tagit fram en 30 mm köksbänkskiva i stenkomposit som du kan välja till ditt nya kök till en extra kostnad. Både den bänkskiva som ingår och det egna valet håller liknande färgton och är båda slitstarka.

Bänkskiva Korall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i stilren grå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Detta är en laminatskiva i stilren grå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Bänkskivan har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Detta är en kompositstenskiva i stilren, mellangrå kulör, som är till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingår i stil Korall.

Bänkskiva Kristall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i stilren ljusgrå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i ljus vit/grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Detta är en laminatskiva i stilren ljusgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Bänkskivan har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Detta är en kompositstenskiva i stilren, vit kulör, som är till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingår i stil kristall.

Bänkskiva Grafit

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i effektfullt mörkgrå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva mörkgrå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Detta är en laminatskiva i effektfull mörkgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Bänkskivan har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Detta är en kompositstenskiva i stilren, grafitgrå kulör, som är till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingår i stil Grafit.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.