Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Snyggt danskinfluerat stadsradhus i tre plan med dubbla takterrasser

Lägenhetsnummer: R1C

Endast ett fåtal hus kvar i etapp 1. Tidlöst och stilrent stadsradhus om 140 m2 i tre plan med dubbla takterrasser och uteplats. Välkommen hem!

Gatuadress:
Fanny Brates väg 8
Rum:
6 rum
Avgift:
4 940 kr/mån
Boyta:
140 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Beräknad inflytt:
2016/2017
Uppskattad driftkostnad:
2 517 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Snyggt danskinfluerat stadsradhus i tre plan med dubbla takterrasser

Nu har vi endast ett fåtal hus kvar i etapp 1. Tidlöst och stilrent stadsradhus i tre plan med dubbla takterrasser och uteplats. Här trivs man både ute och inne. Redan i ett tidigt skede började arkitekt och landskapsarkitekt tillsammans arbeta för att skapa härliga miljöer såväl inne som ute. Nederplanet har genomtänkt kök med de rätta funktionerna och lättmöblerade sociala ytor. Här finns även praktiskt kombinerat bad och tvätt. Under trappan till överplanet finns inbyggd förvaring. Mellanplanet har allrum, tre sovrum, duschrum och klädkammare. Överplanet har ett stort allrum med två takterrasser. Här kan ni istället välja till två sovrum och/eller wc. Trädgård med planterade häckar, uteplats, gräsmatta och egen planteringsyta. Ett genomtänkt och flexibelt hus för dig som vill bo snyggt och bekymmersfritt.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.