Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Ett modernare Östermalmsliv

Tänk att bo i en lägenhet med materialval av absolut högsta kvalitet och design. Där varje yta är väl tilltagen och planerad för ett socialt liv med plats för vänner och familj.

Tänk att ha tillgång till en 600 kvm stor bemannad lounge med nybryggt kaffe som ett extra vardagsrum, gym i ljus lokal, och tre hotellrum för vänner som vill stanna över natten. Loungevärdinnan kan ordna med städhjälp, hänga nystrukna kläder i din garderob och boka bra restauranger.

Flytta in direkt!

Nu är första trapphuset i Svea Serenad inflyttat och vi kan erbjuda några lägenheter med inflyttning direkt, eller efter överenskommelse. Dessa lägenheter har en inflyttningsrabatt under en begränsad period (t.o.m 31 mars 2020).

Läs mer om lägenheterna här

Runt Kungliga Musikhögskolan bygger vi Sveakvarteren. Här bor du på gångavstånd till Östermalms IP, Lill-Jansskogen och en rad aktiviteter som tennis, friidrott och fotboll. Vintertid ligger längskidåkningsspåren öppna för allmänheten på Stockholms Stadion.

Till Stureplans butiker, restauranger och nattliv tar du dig enkelt med cykeln, eller till kvarterskrogarna i närområdet. Närmaste tunnelbanestation är Stadion som ligger ett par minuter bort. I Sveakvarteren har vi planerat exklusiva, moderna lägenheter på anrika Östermalm.

Inflyttning sker from hösten 2019. Kontakta våra mäklare för privat visning.

Hitta din tvåa eller trea

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Intresserad av en bostad

Intresseanmälan för löpande information
Anmäl dig här

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.