Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Ett modernare Östermalmsliv

Tänk att bo i en lägenhet med materialval av absolut högsta kvalitet och design. Där varje yta är väl tilltagen och planerad för ett socialt liv med plats för familjen och goda vänner.

Tänk att ha tillgång till tre hotellrum för svärföräldrar, egen garageplats som nås via hissen och en 600 kvm bemannad lounge som kan ta emot paket och leveranser, beställa matkassar direkt till köket, eller hjälpa till med barnkalaset i husets festvåning.

Flytta in direkt!

Nu är första trapphuset i Svea Serenad inflyttat och vi kan erbjuda några lägenheter med inflyttning direkt, eller efter överenskommelse. Dessa lägenheter har en inflyttningsrabatt under en begränsad period (t.o.m 31 mars 2020).

Läs mer om lägenheterna här

Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP bygger vi Sveakvarteren. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter som friidrott, ridning, bågskytte och tennis. På vintern ligger isen på idrottsplatsen och barn och föräldrar snörar på sig skidskorna.

I direkt anslutning till våra hus finns en charmig kvarterskrog och en kortare promenad tar dig till Nybrogatan och hjärtat av Östermalm. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort. I Sveakvarteren har vi planerat våra bostäder omsorgsfullt med lugna innergårdar och lekplatser för ett modernare familjeliv på anrika Östermalm.

Inflyttning sker from hösten 2019.
Kontakta våra mäklare för privat visning.

Lägenheter för familjen i Sveakvarteren - filtrera fram dina behov

Sök på t.ex. område, bostad eller projekt
Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Intresserad av att veta mer?

Gör en intresseanmälan via knapp nedan
Anmäl dig här

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.