Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Uppdaterade rutiner gällande covid-19

Vi har anpassat deltagandet i kommande säljstarter och visningar på grund av coronavirusets spridning.

Läs mer

Mer tid för ett aktivt och roligt liv

Britt-Marie och Per Kronfjäll med ungdomarna Astrid och Axel, flyttade från villan i Stureby till Svea Symfoni i augusti 2019, som en av de första familjerna. En av anledningarna till flytten var att få mer tid för både rörelse och umgänge med familj och vänner.

- Det var härligt med hus och trädgård men vi kände oss färdiga med alla måsten. Vi längtade efter en fri lördag. Äpplena ramlade ner och enda gången vi var på gräsmattan var när vi klippte den. Vi satt mest på vår terrass. Barnen ville också flytta in till stan, så då tänkte vi - varför vänta till barnen är stora, berättar Britt-Marie.

Det var härligt med hus och trädgård men vi kände oss färdiga med alla måsten
Britt-Marie
Träning i gymmet.

Vad gör ni på er fria lördag då?
- Jag och Britt-Marie har faktiskt ett projekt, berättar Per. Vi har bestämt oss för att gå på alla gator och lära oss området. Vi har tagit en bit i taget och ritat in med en grön penna på kartan så vi vet var vi gått. Det finns gator som vi inte visste fanns och vi har upptäckt små affärer och restauranger. Kul också att titta på husen och arkitekturen. Nu har vi snart täckt in hela Östermalm så nu får vi gå vidare. Snart är vi väl ute i Solna och går, skrattar Per.

Det är så enkelt, bara att byta om, gå ner till gymmet och sen duscha hemma.
Britt-Marie

Tränar ni något i loungen?
- Ja, vi tränar ihop på lördagarna och en dag i veckan, är det tänkt i alla fall. Men ibland kommer annat i vägen, erkänner Britt-Marie. Astrid hänger med ibland. PT:n gjorde ett program till oss som vi kör. Det är så enkelt, bara att byta om, gå ner till gymmet och sen duscha hemma. Sen får vi vardagsmotion eftersom vi går till jobbet både jag och Per, det blir knappt en halvtimmes rask promenad både dit och hem. Det är skönt att ha nära till jobbet och slippa passa tunnelbanans tider. Vi går överallt och det känns så lyxigt. Sen har vi cyklarna i garaget, det finns en bra och stor cykelparkering där.
Läs mer om den 600 kvm stora loungen här.

Astrid är nöjd med flytten.

Hur tycker du att det är att bo här, Astrid?
- Jättebra! Jag ville flytta och var själv inne och kollade på lägenheter innan vi började titta gemensamt i familjen. Här är fint. Rummet är visserligen lite mindre, men det gör ingenting. Om jag ska måla och behöver mer utrymme kan jag gå ner till loungen, eller om jag känner att jag vill byta miljö en stund. Nu går jag i gymnasiet i stan så det är nära, och tunnelbanan ligger ju bara några minuter härifrån, så det är lätt att ta sig dit man vill. Jag har fått nya kompisar, men har också kvar mina gamla vänner som jag hälsar på ibland. En bra sak till är Sushirestaurangen i tornet, jag gillar sushi så jag köper det ganska ofta.

Vill du också bo som familjen Kronfjäll?

Anmäl ditt intresse här så blir du kontaktad av våra mäklare. Välkommen!

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.