Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Exklusiv tvårummare med 600 kvm affärsmöjligheter!

Lägenhetsnummer: 12-0905

2:a med fokus på bekvämlighet för en fulltecknad kalender. En 600 kvm bemannad lounge med receptionist hjälper till med möten, kemtvätt och städhjälp.

Gatuadress:
Melodislingan 50
Rum:
2 rum
Avgift:
4 203 kr/mån
Boyta:
46 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Augusti 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv tvårummare med 600 kvm affärsmöjligheter!

Runt Kungliga Musikhögskolan bygger vi Sveakvarteren - exklusiva lägenheter på anrika Östermalm, en kort promenad från Stureplans affärsliv och restarunger. Här är det gångavstånd till tunnelbanestation Stadion, Östermalms kvarterskrogar och aktiviteter som tennis och löpning runt banorna på idrottsplatsen. Lägenheten är planerad för ett liv i karriären dit du vill komma och slappna av efter stressiga dagar. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling/Blanco, Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Många och stora fönster gör rummen ljusa och ger extra rymd. Sovrummet har gott om förvaring med walk-in-closet och badrummet är stilrent med dusch, samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och gym. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, ta emot leveranser och boka restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.