Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Exklusiv femrummare med drömterrass och 600 kvm sällskapsrum!

Lägenhetsnummer: 10-1401

5:a med terrass, tre sovrum alternativt bibliotek, salong eller kontor. Som förlängning av ditt hem ingår även en 600 kvm lounge med concierge service

Gatuadress:
Melodislingan 42
Rum:
5 rum
Avgift:
8 133 kr/mån
Boyta:
131 kvm
Våning:
4
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv femrummare med drömterrass och 600 kvm sällskapsrum!

Lägenheten är väldisponerad med bibliotek, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Den stora terrassen blir som ett extra rum under ljumma sommarkvällar. Det finns tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen balkong. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling Grey och Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Badrummet är stilrent med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns också gott om klädförvaring samt gäst-wc med dusch. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, städhjälp, catering och boka restarunger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.