Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Exklusiv trerummare med stor balkong och 600 kvm möjligheter!

Lägenhetsnummer: 10-1205

3:a med öppna ytor för ett socialt liv. Som förlängning av hemmet ingår en 600 kvm bemannad lounge med service och tjänster som förenklar i din vardag

Gatuadress:
Melodislingan 42
Rum:
3 rum
Avgift:
5 874 kr/mån
Boyta:
80 kvm
Våning:
2
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Mars 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv trerummare med stor balkong och 600 kvm möjligheter!

Trerummare med två härliga sovrum, gäst-wc i hallen och en längsgående balkong med dubbla pardörrar. Den öppna planlösningen bjuder in till stora middagar med vänner och familj. Som förlängning av dina 80 kvm har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling Grey, Sterling/Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Det finns två rymliga sovrum, stilrent badrum med tvätt- och torktumlare och gäst-wc. Hallen välkomnar dina gäster och har gott om förvaring med platsbyggd garderob. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och festvåning. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, boka restarunger och bära in matkassar till köket. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.