Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Mycket fin 6 rok med drömterrass och balkong högt upp i huset

Lägenhetsnummer: 09-1402

Väldisponerad sex rum och kök högt upp i huset. Genomgående bostad med såväl terrass som balkong. Perfekt för den stora familjen!

Gatuadress:
Melodislingan 38
Rum:
6 rum
Avgift:
8 489 kr/mån
Boyta:
139,5 kvm
Våning:
4
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Mycket fin 6 rok med drömterrass och balkong högt upp i huset

På Östermalm, intill Kungliga Musikhögskolan, finner vi exklusiva nyproducerade Melodislingan. Lägenheten är mycket väldisponerad, vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till balkong och generös terrass, kök från SieMatic (Sterling Grey) och vitvaror från Miele samt vinkyl. Fem bra sovrum varav ett master bedroom med anslutning till stilrent badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare från Miele, i anslutning till badrummet finns en platsbyggd garderobsvägg. I hallen finns gäst-wc med dusch. Brf Svea Serenad består av 129 lägenheter och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här finns en bemannad lounge om ca 600 kvm (som delas med Brf Symfoni) med service för de boende; här finns receptionist/värd, bibliotek, gym, mötes- och festlokaler. Loungen är belägen i grannföreningen Brf Symfoni. Föreningen har även tre gästlägenheter och garage i huset, där alla lgh över 80 kvm är garanterade en plats om så önskas.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.