Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Exklusiv tvårummare med balkong och 600 kvm vardagsrum!

Lägenhetsnummer: 09-1303

2:a där varje yta är planerad för ett socialt liv. Med en 600 kvm bemannad lounge som ett andra vardagsrum finns gott om plats för vänner och familj.

Gatuadress:
Melodislingan 38
Rum:
2 rum
Avgift:
4 326 kr/mån
Boyta:
49 kvm
Våning:
3
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv tvårummare med balkong och 600 kvm vardagsrum!

KAMPANJPRIS! (Prissänkt 645 000 kr).Tvårummare där varje yta är planerad för ett socialt liv med materialval av högsta kvalitet och design. Stor balkong med dubbla pardörrar ger ett fantastiskt ljusinsläpp och sovrummet är rymligt med platsbyggd garderob. Som förlängning av dina 49 kvm har du tillgång till vår stora bemannade lounge som serverar nybryggt kaffe för dagarna du vill arbeta hemifrån i ditt andra vardagsrum, gym och tre bokningsbara hotellrum för vänner som vill stanna över natten. Runt Kungliga Musikhögskolan bygger vi Sveakvarteren - exklusiva lägenheter på anrika Östermalm, på cykelavstånd från Stureplans butiker och restarunger. Här bor du nära Östermalms IP, Lill-Jansskogen med fem minuter till tunnelbanestation Stadion. Lägenheten är planerad för ett socialt liv med öppna ytor som ger plats för familj och vänner runt matbordet. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling/Blanco, Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Balkongen med dubbla pardörrar tar vara på ljuset och ger rummet extra rymd. Sovrummet har gott om förvaring med platsbyggd garderob och badrummet är stilrent med dusch, samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och gym. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, städhjälp och boka bra restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.