Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Exklusiv trerummare med 600 kvm chillout-hörna!

Lägenhetsnummer: 09-1004

3:a med öppna ytor för ett socialt liv. Som förlängning av hemmet ingår en 600 kvm bemannad lounge med service och tjänster som förenklar i din vardag

Gatuadress:
Melodislingan 38
Rum:
3 rum
Avgift:
5 226 kr/mån
Boyta:
67,5 kvm
Våning:
0
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
December 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv trerummare med 600 kvm chillout-hörna!

Kampanjpris på denna härliga trea! (Prissänkt 455 000 kr) Trerummare med två härliga sovrum och en längsgående balkong med dubbla pardörrar. Den öppna planlösningen bjuder in till stora middagar med vänner och familj. Som förlängning av dina 67,5 kvm har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket. Lägenheten är planerad för ett socialt liv med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Du når den generösa balkongen både från köket och de två vardagsrummen. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling Grey, Sterling/Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Det finns två rymliga sovrum och stilrent badrum med tvätt- och torktumlare. Hallen välkomnar dina gäster och har gott om förvaring med platsbyggd garderob.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.