Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

600 kvm bemannad lounge

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads och Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Dessa projekt är så kallade Plussbolig®, som det bara finns tre av i Sverige.

Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag. Loungens värdinna är en tillgång för dig som boende, värden kan hjälpa till med diverse praktiska tjänster; att lämna in kemtvätt, boka tid för däckbyte eller vattna blommorna när du är bortrest.

I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymmet eller låta barnen umgås i chill-outområdet när du tar en kaffe och läser tidningen. I loungen finns även tre övernattningsrum, modernt utrustade med dubbelsäng, bäddsoffa och eget badrum. Här kan långväga gäster övernatta när de kommer på besök, praktiskt och bekvämt. Loungen är privat och delas mellan bostadsrättsinnehavarna i Svea Serenad och Svea Symfoni. Kort sagt, här finns allt som gör det enkelt att leva och bo. Läs mer om servicen som erbjuds och loungen här (pdf).

Plussbolig®

Svea Serenad och Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och som blivit en stor framgång i Norge. Idag finns ca 1 500 färdigbyggda bostäder i Norge och Sverige enligt Plusskonceptet. Svea Symfoni och Svea Serenad är det tredje Plussprojektet i Sverige.