Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Nyproduktion på Östermalm

Vill du bo i nyproducerad lägenhet på Östermalm? Då har du kommit rätt.

En lägenhet på Östermalm

Drömmer du om att bo på Östermalm? Östermalm är en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och i Sveakvarteren skapar Nordr ett helt nytt kvarter med två projekt – Svea Symfoni och Svea Serenad. Båda projekten erbjuder 600 kvm lounge - så kallade Plussbolig®, som det bara finns tre av i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag. Loungens värdinna är en tillgång för dig som boende, värden kan hjälpa till med diverse praktiska tjänster; att lämna in kemtvätt, boka tid för däckbyte eller vattna blommorna när du är bortrest. Läs mer om loungekonceptet här.

Östermalm trivs man på

Här finns naturligtvis allt: restauranger och shopping men även närheten till Djurgården med Gröna Lund och Skansen. Allt ligger nära och nu har du möjligheten att uppleva Östermalm i våra nyproducerade lägenheter med alla moderna bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten. Välkommen till ditt nya boende på Östermalm.

Nyproduktion i närheten av Östermalm - Norra Djurgårdsstaden

I det nya bostadsområdet Södra Värtan som tillhör stadsdelen Norra Djurgårdsstaden planerar vi för Svanenmärkta bostäder med direkt vattenläge vid kajen. Titta in på vårt projekt nedan och anmäl ditt intresse, så får du löpande information inför säljstarten.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.