Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Stylat, inrett och inflyttningsklart!

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset.

Unik möjlighet att förvärva en färdigmöblerad lägenhet i natursköna Kallhällsparken. I denna optimalt planerade etta har vi låtit en inredningsarkitekt möblera och förvandla bostaden till en genomtänkt bostadsdröm även vad gäller interiören. Perfekt för förstagångsköparen, allt du ser i bostaden ingår! Möbler, husgeråd, textilier, ja till och med besticken ingår.

Här är det bara att flytta in och börja trivas! Genomgående hög standard och påkostade vitvaror från Siemens. Vackert parkettgolv och ljusa kulörer på väggarna. Höga fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Helkaklat generöst badrum med en tidlös kombination i vitt och grått, utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Skjutdörrsgarderob med goda förvaringsmöjligheter i hall. All bekvämlighet man kan tänkas behöva i det funktionella köket med egen diskmaskin och inbyggd mikro. Härlig balkong med plats för möblemang. Snabbt tillträde är möjligt!

I Brf Kallhällsparken bor man nära natur och Mälarbad. Kommunikationerna är goda, ca fem minuters promenad från bostaden finns centrum med allehanda service. I anslutning till centrum ligger den nybyggda pendeltågsstationen som tar dig in till Odenplan på 21 minuter.

Varmt välkomna på visning!