Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Väldisponerad 2:a som har det mesta du kan önska dig

Lägenhetsnummer: 2-1105

Praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum med rikligt ljusinsläpp samt utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng.

Gatuadress:
Ulvsättragränd 10
Rum:
2 rum
Avgift:
3 447 kr/mån
Boyta:
53,5 kvm
Våning:
1
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Våren-sommaren 2017
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Väldisponerad 2:a som har det mesta du kan önska dig

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatarCreated with Sketch.

Kundcenter Mälardalen,

kundcenter@nordr.com020-22 22 66

 • 5 min

  Till pendeltåget

 • 0 min

  Bo mitt i grönskan

 • 8 min

  Till Järvafället

 • 1,5 km

  Till Mälaren

Området

Kallhällsparken har nära till det mesta; strax intill finns flera förskolor och skolor, Bolindervallen med idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når du Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Naturen finns nära med både Järvafältet på bekvämt gångavstånd och närheten till Mälaren med vackra promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Något som är uppskattad både sommartid och vintertid. Kallhällsparken har på kort tid blivit ett område som folk känner till, med dess naturfärgade fasader, sedumtak och växtnät på lägenhetshusen. De nya bostadshusen och radhusen sticker ut och ramar in den fina intilliggande parken. "Det är en härlig mix av boende i Kallhällsparken, pensionärer som sålt villan och vill ha ett bekymmersfritt boende, barnfamiljer som söker lugn parkmiljö och fin lekplats på kort avstånd, samt unga par och singlar", säger Sandra Nothin på Svensk Fastighetsförmedling

Färdigställda lägenheter

De fem punkthus i Kallhällsparken med lägenheter som säljstartades 2015 är slutsålda. Totalt har 146 nybyggda bostadsrätter byggts flyttats in. Lägenheterna har en boyta om 30-95 kvm som fördelas på 1-4 rum och kök. "Det har varit ett stort intresse för Kallhällsparken och vi har sålt ungefär fyra lägenheter i månaden sedan säljstarten i november 2015. Responsen från köparna har varit väldigt bra - de boende trivs och grannsämjan är god"- säger Fredrik Näverfelt, säljansvarig Veidekke Bostad

Karin och hennes familj trivs i parken

Karin Lundström bor här med sambo och tre söner. Hon berättar att de uppskattar den familjära stämningen och att det är så blandade åldrar. Sen älskar de balkongen som vetter mot parken, även om hon själv föredrar skugga. - Jag är lite ovanlig på det sättet. De flesta vill ju ha sol men jag sitter hellre under ett parasoll. Vi går oftast ut i parken, som vi faktiskt är helt lyriska över. Vi ska nämligen skaffa hund och då är det toppen. Det finns även en hundrastgård där. Sen kan vi gå ut i skogen vid Gjörvälls slott eller nere vid Bolindersstrand. Karins son är flitig och vattnar buskarna under en lång stund. När det är dags att plantera vill båda bröderna hjälpa till med att gräva och sätta frön. Karin säger vänligt till dem att de får samsas. - V tycker det här med odlingslådorna var jättebra och ser verkligen fram emot att odla!

Familjen Ganbäck uppskattar den goda stämningen

Göran och Aleksandra Ganbäck beskriver skillnaden mellan att bo i Kallhällsparken och deras förra boende i Jakobsberg. - Vi anmälde oss till en VIP visning och var först lite tveksamma, men sen såg vi ritningarna. Det passade oss och vi valde en lägenhet med utsikt mot parken. Läget är insynsskyddat, lugnt och fint och det var viktigt för oss. Sen ville vi ha något nytt som vi slapp lägga tid på att renovera. Vi är jättenöjda och det är fint med den stora balkongen. Vi trivs bättre än där vi bodde förut, där knackade inte en enda granne på dörren på 7 år. Här har vi varit ute mycket, träffat grannar och även hjälpt till med olika saker. Det är stor skillnad på stämning och att vi kan prata om vad som händer och hur det går. Alla flyttade in samtidigt i november förra året och var i samma situation på något sätt. Kallhällsparken intill bostäderna är en promenadpark med fågeldamm och grönytor för lek och aktiviteter. Sommarens småfåglar bjuds på solrosfrön i "fågelrestaurangen" och i parken finns även lekparken "Lek för alla" där varje aktivitet har fått sin färg. Gul för sandlek, grön för balansträning, blå för klätterlek och röd för gunglek. Göran berättar att han känner sig trygg när de är ute med sin 3-åriga dotter Hanna: - Här törs vi släppa barnen, det finns inga bilar, knappt ens cyklar. Det passar alla åldrar, men det är särskilt bra för oss som har små barn. Det rinner visserligen en liten å som har torkat ut nu, men det är väl det enda som man måste ha uppsikt över om man har små barn. Annars är det en liten bit till vatten och bad, men ändå tillräckligt nära om man vill gå och bada. Annars går vi till Kallhälls 4H-gård som ligger nära och där det finns både många olika slags djur och aktiviteter. Vår dotter älskar det.

Från villaliv till skön lägenhet med villakänsla

I bostäderna i Kallhällsparken bor alla åldrar. Bosse och Harriet Nygren kommer från villaliv och landade till slut här eftersom Harriet är uppväxt i Kallhäll. - Jag gick i skolan här och vi hade båt i båtklubben, berättar Harriet. Så det är kända trakter för mig och Bosse var med på noterna att flytta hit. De bor mot parken i en lägenhet i tre väderstreck och har själva bekostat en inglasad balkong som ger dem möjlighet att njuta av grönskan under en lång period av året. - Vi tycker lägenheten är kanonskön! Vi har bott i villa i flera områden och nu var det dags att slippa behöva fixa. Vi ville ha något som är färdigt. Och slippa budgivning, fyller Harriet in. Vi har bott nära naturen tidigare och här är det fint. En minut till skogen! Sen är vi lite petiga med detaljer och har väl klagat lite grann på vissa saker, men Veidekke har lyssnat och försökt att gå oss till mötes. Paret Nygren odlar även på en kolonilott på Ulvsättra gård där de bland annat får potatis, hallon, vinbär och vaxbönor att växa. Det hindrar dem inte från att odla i pallkragen intill bostäderna. - Det här är ett jättetrevligt initiativ, säger Harriet. Det kompletterar vår koloniodling. Det var faktiskt inte svårt att få en lott i Ulvsättra. Där finns det två stycken koloniföreningar och det finns även en i Molnsättra. Förutom dem är vi ute och går mycket. Det är överhuvudtaget ett stort plus att vi slipper ta bilen till stan, nu är det väldigt nära pendeltåget och man slipper till och med bussen. Och centrumet bygger de om nu och det ser ut att bli jättefint! Runt om oss gräver och planterar de boende, tar en korv från grillen, pratar med representanter från Veidekke och ställer frågor till trädgårdsmästare Johanna. En fin dag helt enkelt. Nu håller vi tummarna för att blommor, grönsaker och kryddor växer fint i sommar!

Fler bostäder i projektet

Sortera...
Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.