Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hur vill du bo?

Tyck till här om vad som ska finnas i omgivningarna och hur bostäderna ska utformas. Vad skulle få dig att känna dig som hemma? Stora som små synpunkter och inspel är välkomna. Vi läser allt och har det med oss när beslut ska fattas, lokaler hyras ut och området utformas (Om du tar nästa steg och faktiskt köper ett boende i Veddestaden kommer du förstås att kunna påverka på ett ännu mer konkret sätt). Tack.

Aktuella frågor:

  • Tyck till om Pionjärens innergård, vad är viktigast på en innergård för dig?
  • Vad vill du helst göra på en gemensam takterrass?

Skicka in ditt svar nedan och var med och sätt din prägel på Veddestaden.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.

Närhet till naturen och allt du behöver.

I Veddestaden kommer du inte bara kunna bo bra. Här kommer du också kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhushall. Om du ändå skulle vilja lämna området så kommer du ha pendeltåg och tunnelbana runt hörnet. Läs mer.

Läs mer

Tillbaka till Veddestaden

  • Veddestaden

    I Barkarby knackar framtiden på dörren. Där det idag mest finns lera, grus och industrier kommer Veddestaden att växa fram med bekväma och smarta bostäder. Området blir en del av en helt ny och levande stadsdel med parker, butiker och restauranger. Du som flyttar hit är alltså med och bryter ny mark. Du blir en del av något nytt som du kan sätta din prägel på.

    Läs mer