Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

VIP-säljstarten - så här går det till!

Välj tre bostäder

Under perioden 24-30 juni har du möjlighet att välja din nya bostad; du kan botanisera i bostadsväljaren, läsa all information, boka personligt möte med mäklarna, bolla med nära och kära och säkra din finansiering. Den 30 juni kl 10:00 ska du ha bestämt dig för att kunna nyttja den förtur du har som VIP-kund.

Gör din bokningsanmälan från den 30 juni kl 10:00

Den 30 juni kl 10:00 öppnar bokningsanmälan och vi tillämpar ”först till kvarn”-principen. Bokningssidan är öppen i 24 timmar, därefter stänger sidan. Länk till bokningssidan skickas ut innan den 30 juni och länken kommer att finnas på webbsidan för dig som VIP-kund. I din bokningsanmälan anger du ditt första- , andra- och tredjehandsval.

Några saker som är bra att tänka på vid bokningsanmälan är följande:

  1. Minst en av de angivna köparna måste finnas med i vårt VIP-register och samtliga köpare måste anges i bokningsformuläret.
  2. Det lönar sig inte att skicka in flera bokningsanmälningar, i hopp om att behålla ett lågt könummer. För det fall någon skickat in flera bokningsanmälningar och erhållit flera könummer, kommer personen att tilldelas det senaste könumret.
  3. Ingen av de angivna köparna kan ha ett pågående köp hos Nordr. Generellt godkänner inte Nordr fler köp än ett åt gången, om inte synnerliga skäl föreligger.

Vi kontaktar dig i turordning

När du lämnat in din bokningsanmälan får du en bekräftelse via e-post tillsammans med ditt könummer. Vi kommer sedan att fördela bostäderna utifrån prioriteringsordning från när du gjorde din bokning. Redan samma dag, den 30 juni kommer vi att starta återkopplingen. Om det är ett stort intresse kan det ta lite tid innan vi hunnit kontakta alla. Vi kommer löpande att informera dig via e-post om vilken köplats vi är på.

Erbjudande om en bostad

När du blir kontaktad av oss informeras du om de val som är tillgängliga för dig. Bostadsväljaren kommer vara uppdaterad med rätt status och gör att du kan följa försäljningen och vara förberedd när vi kontaktar dig. Vi ringer dig några gånger och om du inte svarar tappar du din plats och vi går vidare. Du är självklart välkommen att komma kontakta oss vid frågor.

Avtal

Bokningsavtal
När du bestämt dig för en bostad skriver du ett bokningsavtal. Det är ett icke bindande avtal som ger dig ensamrätt att senare teckna bindande förhandsavtal för den bostad du valt. En bokningsavgift om 25 000 kr betalas efter att du tecknat bokningsavtalet. Avgiften räknas sedan av från det förskott som ska betalas när du tecknar förhandsavtal. Om du väljer att inte fullfölja ditt bokningsavtal utgår en administrationsavgift på 7 000 kr. Resterande belopp återbetalas till dig.

Det är viktigt att du koll på din finansiering så att du har koll på dina förutsättningar inför förhandsavtalet när ett giltigt lånelöfte eller annan styrkt finansiering måste visas upp för att gå vidare med köpet. Omvandling från bokningsavtal till förhandsavtal planeras att göras efter sommaren.

Tillbaka till VIP-säljstartssidan

Pionjären
Klicka här