Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Hitta hem i Pionjären

Här kan du hitta din första egna lägenhet eller ett nytt hem till hela din familj – och eftersom det här är det första huset i hela Veddestaden så har vi gjort lägenheterna extra fina. Det ska vara bra att vara först.

1-2 rum och kök | 24,5-63,5 kvm | Pris från 1 395 000 kr

Balkong eller uteplats – och utrustade med allt du behöver!

Alla ettor och tvåor i Pionjären är toppmoderna och fullt utrustade. Du får en egen stor balkong eller uteplats, antingen med utsikt mot den lugna innergården eller mot den gröna parken i söderläge. Alla lägenheter har dessutom ett rymligt och helkaklat badrum..

Självklart bygger vi lägenheterna med tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn – och med genomtänkt förvaring för både kläder och prylar. Vissa av tvåorna har faktiskt både en och två walk-in closets.

1-2 rum och kök - exempel på planlösning i Pionjären

3-3,5 rum och kök | 69-85,5 kvm | Pris från 2 850 000 kr

Soliga balkonger med utsikt – och stora fönster åt flera håll

Stora sociala ytor, rymliga sovrum och utgång till de stora balkongerna från det ljusa vardagsrummet – treorna i kvarteret Pionjären har allt man kan önska. I en av lägenhetstyperna sträcker sig balkongen längs hela ena sida av lägenheten och vetter ut mot det lugna villaområdet på andra sidan parken.

Här får du också två rymliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och bra förvaringsutrymmen – med stora inbyggda garderober och walk-in closet. Badrummen är stora och har tvättmaskin och torktumlare.

Alla treor är dessutom genomgående och har fönster åt flera håll för att skapa ljus och värme hela dagen.

Och du, högst upp i huset ligger två 3,5:or på nästan 86 kvm. Här får du gäst-wc, klädkammare och dubbla balkonger – och ett ljust och högt läge såklart!

3 rum och kök - exempel i Pionjären

4 rum och kök | 82-90,5 kvm | Pris från 3 395 000 kr

Familjen i fokus – dubbla badrum och förvaring som räcker långt!

I Pionjären har vi byggt ljusa och härliga genomgående fyror där både ni och barnen ska trivas. Här finns också unika fyror med möjlig uthyrningdel där man genom tillval kan skapa dubbla ingångar för den som önskar separat uthyrningsdel, generationsboende eller för den egna företagaren.

Varje kvadratmeter är planerad för att livet ska fungera – kök och vardagsrum är byggda för att umgås, och flera rymliga sovrum ger utrymme att vara ifred. Alla fyror har också en extra toalett eller två kompletta badrum – självklart med tvättmaskin och torktumlare och möjlighet till badkar.

Den stora familjen behöver också gott om förvaring. Därför får varje sovrum sin egen garderobslösning, och i de större fyrorna har vi också gjort plats för en walk-in closet.

Planritningsexempel på fyra med uthyrningsdel
Illustration av uthyrningsdelen
4 rum och kök - exempel i Pionjären

Do you want to know more – in English?

Please contact our customer care center, and we’ll be happy to tell you more about Pionjären and how you can buy your own apartment here.

Juridiska personer kan accepteras

Juridiska personer kan godkännas som köpare i kvarteret Pionjären. Kontakta vår kundtjänst om du vill veta mer om vad det innebär och hur processen går till vid beslut om godkännande av köp med juridisk person.

Har du frågor?

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.