Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Stil Fjord

Stil Fjord tar sats ur de dova naturtonerna vid nordiska, djupa fjordar med sina branta berg och tar in färgskalan till ombonade, internationella hotellmiljöer.

Inredningsstilen Fjord skapar en sober, lyxig bas för ett ombonat hem. Den dova, mustiga färgskalan med naturens lite mörkare material lugnar och ger vibbar av en härlig lounge.

I en mjukt graderad, av den nordiska naturen präglad och dov färgskala skapas fina kontraster ur vilka Fjord tar sin upprinnelse. Inredningsstilen tar dig in en välkomnande lounge av internationell karaktär med djupt mustiga toner som ger en lugn, exklusiv bas.

Varma, grå toner i köksinredning och förvaring, grånat ekgolv och bänkskivor med stenkänsla skapar en lugn och sober atmosfär. Badrummet för tankarna till ett lyxigt spa med kakel och klinker av dov stenkaraktär. Toner från gröna sluttningar, jord, himmel och hav ger en känsla av sober elegans till väggar och tapetval.

Fjord når sin fulla potential när du adderar möbler i mörkt trä och dova textilier. Mässing och mörkt skinn gör sig fint på inredningsdetaljer och lyfter stilen ytterligare ett snäpp.

Illustrationer av stilen Fjord

Sovrum Stil Fjord. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Badrum Stil Fjord. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Dova färger och loungekänslan i stilen Fjord. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Mustiga toner som ger en lugn, exklusiv bas i stil Fjord.
Vardagsrum Stil Fjord. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.

Våra andra stilar och vårt inredningskoncept

 • Stil Äng

  Den lekfulla inredningsstilen Äng doftar nyslaget gräs och en stor bukett vilda blommor från en nordisk sommaräng. Stilen kombinerar varma, glada färger, material och mönster med mjukt rundade detaljer vilket skapar en miljö med mycket energi.

  Läs mer
 • Stil Fjäll

  Stilen Fjäll låter dig andas in den höga, klara fjälluften och blicka ut över de nordiska bergens färgskala; krispigt, ljust, svalt och naturligt. Toner som tillsammans med naturens egna mönster ger en lugnande atmosfär.

  Läs mer
 • Vårt inredningskoncept

  Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Läs om våra tre kostnadsfria inredningsstilar.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.