Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår.

Stil Fjäll

Stilen Fjäll låter dig andas in den höga, klara fjälluften och blicka ut över de nordiska bergens färgskala; krispigt, ljust, svalt och naturligt. Toner som tillsammans med naturens egna mönster ger en lugnande atmosfär.

Inredningsstilen Fjäll är en stram stil med svala kulörer och materialval. Fjällvärldens ljusa naturfärger inspirerar och översätts till ljusa trägolv och ljus sten i badrum. Tapeter och väggar har toner och mönster som andas frisk nordisk fjällnatur.

Basen är vit med inslag av vitpigmenterat trä i de vackra ekgolven och steninspirerade ljusa material i bänkskivor samt kakel och klinker i badrum. Väggkulörer och tapeter i stilla färgskiftingar med ursprung från den nordiska naturen men även från japansk form och kultur definierar stilen.

För dig som drar mer åt det vita och ljusa, eller till exempel skandinaviska designklassiker från 50-, 60 och 70-talen, är Fjäll ett naturligt stilval. Du inreder gärna med ljusa trämöbler, ljust läder och naturens ljusa färgskala på textilier vilket också förhöjer och framhäver stilens klara, rena känsla.

Illustrationer av stilen Fjäll

Vardagsrum Stil Fjäll. Bilden är inte projektspecifik utan en generell illustration och avvikelse kan förekomma.
Sovrum Stil Fjäll. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Badrum Stil Fjäll. Bilden är en illustration och avvikelse kan förekomma.
Nordisk elegans i stil Fjäll. Bilden är inte projektspecifik utan en generell illustration och avvikelse kan förekomma.
Stilrent och krispigt för stilen Fjäll.

Våra andra stilar och vårt inredningskoncept

 • Stil Fjord

  Stilen Fjord tar dig till nordiska djupa fjordar, branta berg och gröna sluttningar genom en mjukt graderad och dov färgskala med fina kontraster. Inredningsstilen skapar en lugn, exklusiv bas med vibbar av en sober, lyxig lounge.

  Läs mer
 • Stil Äng

  Den lekfulla inredningsstilen Äng doftar nyslaget gräs och en stor bukett vilda blommor från en nordisk sommaräng. Stilen kombinerar varma, glada färger, material och mönster med mjukt rundade detaljer vilket skapar en miljö med mycket energi.

  Läs mer
 • Vårt inredningskoncept

  Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Läs om våra tre kostnadsfria inredningsstilar.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.